Máte zkušenosti s vestavnými spotřebiči Mora?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s vestavnými spotřebiči Mora? Budu vděčná za vaše názory a poznatky. Docela mě zaujala cena.
Odpovědět
1
2
Zdravím, od Mory mám cca 2 roky vestavěnou troubu a plynovou desku (stříbrné). Rozhodla jsem se pro ně kvůli ceně a i vzhledově nevypadají úplně špatně... S troubou mám ovšem problém, že má při pečení strašně horké ovladací knoflíky (vůbec se na ně nedá sáhnout rukou), a když jsem to reklamovala, tak mi bylo řečeno, že je to normální, že se u toho konkrétního typu trouby nějak nevyvedla izolace. No ale tenhle typ se už nevyrábí, tak to tě snad nepotká. A plynová deska je ok.
Odpovědět
ja som mala vstavanu ruru a varnu dosku, vsetko slapalo ako malo. aj servisak mi pri zapajani povedal, ze je to spolahliva znacka...
Odpovědět
Máme od Mory troubu, varnou desku a digestoř a vše je ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsme dělali kuchyn a vybírali spotřebiče,tak nás majitel kuch. studia (náš známý) varoval před Morou.Prý neskutečné šroty,velmi kazové a problémy s reklamací. Dali jsme na jeho rady a jsme spokojení. Bylo to před rokem a půl. Možná se situace od té doby zlepšila.
Odpovědět
ahojte, osobnu skusenost nemam - mamina mala normalny sporak od mory a bola spokojna, nie je to ziaden zazrak ohladom designu a ja mam na tie vyrobky svoj nazor ( podla mna su nekvalitne ) - ale ona mala stastie na dobry kusok... teraz vymenila za vstavany siemens a tvrdi ze je to den a noc 8-) ( mora piekla ale nerovnomerne a strasne dlho, horaky sa zapalovali na 5-ty pokus... - ale to hovori az teraz ked pozna nieco ine :-D )
Odpovědět
my sme kupovali moru cca 2 roky dozadu, rúru a plyn dosku, boli sme nadmieru spokojní. cena super, obsluha ľahká, výkon bez zádrheľov-všetky funkcie fungovali,aj piekla rovnomerne, aj to umývanie nereze bolo bezproblémové
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme vestavnou troubu (multifunkční), má nějaký ochlazování dvířek, takže můžu zůstat klidná, i když se kolem ní ochomýtá naše malá dcera. Jsou teplá, ale nepálí. K tomu vestavnou sklokeramickou desku, taky spokojenost a digestoř s recirkulací, tu teda moc nepoužíváme, bo moc hučí, radši otevřeme okno :-D Ale celkově jsem spokojená, přesně jak píšete, dobrá cena (nás ta sestava vyšla do třiceti tisíc, možná dokonce do pětadvaceti), je to česká značka. Naši měli a mají od nich samostatně stojící sporák, taktéž multifunkční trouba, ale vaření na plyn. První měli troubu jen horkovzdušnou, tak se co chvíli pos...a spirála a ještě byly další problémy, tak koupili novej, ten se mi teda zdá lehce nakřivo, otázka je, jestli to nebude taky tak trochu podlahou :-D :-D Takže ty samostatně stojící asi nic moc, ale s tou vestavnou jsem maximálně spokojená. Máme ji tak čtyři roky, já teda vařím denně, kolikrát i dvě různá jídla, v troubě taky dělám poměrně často a opravdu nemám problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Mora je to iste co Gorenje je to ta ista firma vsimni si jak su si niektore veci velmi podobne a ta cena je o dost nizsia ja mam tiez vstavane vsetko od mory a som spokojny a aj nahradne diely su ovela lacnejsie
Odpovědět
také už jsem dělal od Mory no a jew tak normál,ale cena je příznivá :-) ,ale asi bych šel do boshe,elektrolux atd. 8-)
Odpovědět
My budem objednávat tohle: http://www.electro.cz/mora/sporaky/ve... tak snad to bude ok. Trouba teda nemá gril, ale doma ho máme a nepouzíváme. jiji: jaký typ digestore máte??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Najdou se zde nové zkušenosti s touto značkou? Nevím, co vybrat za spotřebiče do kuchyně. Díky.
Odpovědět
@kirik Mám od Mory troubu, myslím že z řady začínající 7, má ochlazování dvířek, hafo funkcí, které asi ani nevyužiji, ale je prima, navíc má zamačkávací knoflíky, takže nic nevyčnívá. Varnou desku mám indukční od Mory a bez námitek, vaří rychle, dotykové ovládání, máme od Mory i digestoř dvoumotorovou, výkonnou, a i mikrovlnku taky ok.
Odpovědět
Článek se načítá
My máme Moru v bytě asi 5 let a bez problému - trouba el., sporák plynový. Do baráčku ji chci zase, jen desku kombinaci sklokeramika/indukce
Odpovědět
My máme myčku a jsme s ní moc spokojeni :-D a půjde i dalších spotřebičů
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tak já se také přidám - máme od mory myčku, indukci, odsavač, mikrovlnku a troubu. trobu máme tu sama (asi co jitule23) a je tedy suprová :), indukce také fajn - rychlá (někdy až moc), odsavač byl levnější, nikdy jsme jiný neměli tak nemám na porovnání hlučnost ale svůj účel plní :-) , mikrovlnka taky úplně obyč - nejsem jejich zastánce, ale i tak má digiál hodiny, gril, odmrazování .. no a myčka - většinou také umyje bez problémů .. teprve se s ní učím, takže občas naskládám nádobí špatně a někam se voda nedostane, ale to jen opravdu občas .. jinak jsem moc ráda za odložený start :) moru bych brala znovu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Mate niekto skusenosti s digestorom MORA OP 5710.0370? :)
Odpovědět
@eugenie ja som si ho prave vcera kupila, vyzera byt fajn, ako funguje by som vedela povedat az mi ho namontuju, ale bol jediny ktory splnal moje poziadavky a poziadavky stolara.... vyhodou je to ze odtah do komina je mozny zozadu, zboku, zvrchu, ako len chces a velke plus je tlacitkove ovladanie, lebo to packove je strasne
Odpovědět
Mame vestavnou mycku a nedoporucuji. Je moc hlucna a v myti je prumerna. V jinem byte mame fagor a myje velice dobre a ani ji neslysim, kdyz je zapnuta.
Odpovědět
Ahoj my sme mali vstavanu trubu a bola to hotova katastrofa,dokonca mala aj netypicky rozmer co sme si prv nevsimli a boli s tym velke problemy.Ideme kupovat do noveho bytu novu trubu ale v obchode kde su vystavene MORY sa ani nepozrieme. ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
Ráda bych obnovila diskuzi. Má někdo nové zkušenosti s vestavnými spotřebiči Mora? Případně,jaké byste doporučili. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Máme v dome od Mory Vstavanú rúru,Mikrovlnku,Indukčnú varnú dosku aj digestor.Všetko bez problémov už rok a pol.Spokojnosť.
Odpovědět
@meggi14 Měli jsme všechno a používali cca 5 let a bez problémů.
Odpovědět
mam vse mora a zatim max.spokojenost
Odpovědět
bracho ma umyvacku, ruru aj plynovu varnu dosku, uplne bez problemov. Dokonca co behali po obchodoch s najvacsim pekacom per pazuch, mora bola jedina kde vosiel ich velkopekac na vianocneho bociana.
Odpovědět
Máme od Mory indukční desku, troubu, mikrovlnku, digestoř a myčku. Všechno naprosto super a bez problémů až na myčku, ta je příšerná - při mytí je strašně hlučná, myje blbě a hlavně jí brutálně reznou koše, úplně hnijou (nové stojí ix tisíc, tak jsme se zatím neodhodlali je vyměnit). Jo a taky už jsme museli měnit recirkulační čerpadlo, taky pálka.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mám vstavanu ruru a plynovu dosku uz dva roky a som maximalne spokojna.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme vestavnou troubu a děs běs, sice už 4 roky, ale od začátku peče nerovnoměrně, Moru už nikdy nechci žádnou...
Odpovědět
@meggi14 Rovněž vestavnou troubu a mikrovlnku a spokojenost
Odpovědět
Moje maminka má troubu, 10 let používání a žadný problém, peče skvěle. Nově má půl roku sklokeramickou desku a jedním slovem KATASTROFA! Hrozně pomalá (oprotí mé od Bosche v cenové relaci okolo 5000 Kč), špatné ovládání, je dost vysoko nad pracovní deskou a byla dražší než moje.
Odpovědět
@meggi14 ve starém bytě jsme měly troubu a desku,všechno v pohodě,jednou jsem měnil spodní těleso za cca 200Kč a u desky nehrála jedna plotna na plný výkon,opravit jsem to nedal.10 let to fungovalo bez problémů
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?