Maxx kuchyně. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj,chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s Maxx kuchyně? Jak proběhlo dodání? Jaká je kvalita kuchyně?
Odpovědět
Profilova fotka
me se tam tedy kuchyne strasne libi, ale teprve se tam chystame pro navrh, takze uvidime ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacisekm No my jsme tam právě byli včera, narazili jsme na velice profesionální paní, tak jsme byli nadšení, ale pak když nám řekla, že chtějí 100% před montáží tak, to se bojíme:(
Odpovědět
Profilova fotka
aha, ale myslim ze je to pomerne velka firma na to aby zbalili penize a tys zustala bez kuchyne...a nechali jste si udelat navrh?
Odpovědět
Profilova fotka
@kacisekm No my jsme už měli od známé kuchyň nakreslenou... Takže to jen dala dohromady, všechno kreslila v ruce... No já se ani nebojím, že by sbalili peníze, spíš že už pak na ně nebudeme mít nic abychom je donutili to udělat pořádně pokud by tam např. byly nějaké nedodělky...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to bohuzel zkusenost nemam a ani nevim o nikom kdo maxx kuchyne ma. kazdopadne se mi moc libi tak se tam chystame ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@chimny Tak to je teda jednání. 100 % předem?? Dneska, když je kuch. studio na každém rohu? Tak to bych teda nedala a šla bych jinam. Jestli máš kuchyň už víceméně navrženou, tak ti ji udělá každý. Stejně materiál, kování a vnitřní vybavení nakupují u stených výrobců. Běžně se platí samozřejmě záloha, ale jak píšeš, doplatek by měl být až tehdy, když je kuchyň bez závad předaná. To jediné na ně platí (a nejen na kuch. studia). Doplatek až po odevzdání bezvadně provedené práce. Tak se nedej, buď to bude podle tebe, nebo jim řekni "Čau, odcházím jinam, kde mi dají lepší podmínky". Je načase, aby si konečně všichni uvědomili - náš zákazník - náš pán. Záleží jen na nás, co si necháme líbit. Přeji hodně štěstí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aneri53 No to víš že jsme to taky nedali. Právě, že máme zkušenosti s řemeslníky všeho druhu, tak to pro nás byla stopka. Nakonec si kuchyň necháme udělat od známého truhláře, který rozhodně 100% dopředu nechce.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?