Mikrovlnka vestavěná do horní skříňky, je to praktické?

Profilova fotka
Ahoj, ráda bych se zeptala, jak praktické vám toto řešení přijde? Mě by se do nové kuchyně vzhledem k minimu místa na prac. desce hodilo umístit mikrovlnku do horní skříňky, ale neumím si představit, jak moc to je či není uživatelsky přívětivé a praktické?
Odpovědět
Profilova fotka
pokud to nebudeš mít příliš vysoko, abys tam dosáhla a talíř nebo cokoliv na sebe nevyklopila tak proč ne.
Odpovědět
@schnek máme to tak a je to v pohodě, nesmí to být moc vysoko, my to máme ve výšce očí, respektive o něco níž, takže ne typická horní skříňka, ale nelíbí se mi vestavěné mikrovlnky, prostě to ruší, nehledě na to,že mikrovlnku obecně nemám rád, tak jsme to vyřešili obyč mikrovlnkou (je levnější), která je ve skříňce zavřená
Odpovědět
záleží jak jsi vysoká a jak často mikrovlnku používáš, my málo, takže jsem ji jeden čas měla na 2 metry vysoké lednici a taky to šlo, lezla jsem tam ze židle. :-) Teď máme ten talíř ve výšce cca 1,8 metru, a to už je mnohem lepší. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my to tak taky máme a nevidím problém,jen nemáme vestavnou,ale klasiku...časem buď koupíme vestavnou(až odejde ta součsná)nebo dáme dvířka a schováme ji...
Odpovědět
Profilova fotka
Vždycky jsme jí měli v horní skřínce (nebo na poličce-držáku) a bylo to v pohodě. Máme Ikea kuchyni, aby nám do jejich skřínky zapadla mikrovlnka, kupovali jsme jejich, protože i ty velké vestavěné tam nepasovali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?