Mít u kuchyně "bar" či nikoliv?

Profilova fotka
mám naceněné 2 návrhy kuchyně, oba dva vychází celkem přijatelně ( ale oba dva ještě budeme trochu upravovat - umyvadlo se bude po souvat a sporák ataké, at jsou k sobě blíže a u sporáku více msíta) jde mi o bar - máme menší obývák + kuchyni... kuchyně má rozměr 2,2 * 2,8 * 2,2 m na jednu stranu se mi tam líbí, ale vzhledem k tomu, že v kuchyni od skřínky ke skříňce bude jen 1,6m tak at tam mám i místo na pohyb..
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, varianta 1 je rozhodne lepší. Jen bych tu troubu "vystředila" v ramci toho prostoru ;-) a víc uz bych nemenila, 1,6 m je opravdu dost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina také se mi líbí víc, aspon při krájení můžu bát otočená směrem do prostoru.. jen si říkám, jestli tam nebudu zase moc uzavřená... trouba půjde asi doprostřed :)
Odpovědět
Profilova fotka
@eficenka Já bych ho tam asi nedávala. Navíc si myslím, že by to sloužilo jen jako odkládací plocha na provozní "binec" :-D Nejvíc se připravuje v části mezi dřezem a varnou deskou.
Odpovědět
Taky bych nedávala kvůli místu. Navíc když "bar" tak někde, kde to má smysl a bude využívaný...třeba tam, kde je jídelna daleko a člověk si chce občas rychle sednout a něco málo sníst přímo v kuchyni. Ale to asi nebude váš případ.
Odpovědět
taky jsem řešil. http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovědět
Profilova fotka
mě se líbí víc varianta s barem, máme v tomto stylu podobnou kuchyň, bar máme i vyvýšený oproti desce.Líbilo se mi to takto, že je tím trochu oddělený obývák od kuchyně a není tak vidět na linku. A šíři mezi skříňkami k tomu baru mám jen asi 1,45m a je to dostačující.
Odpovědět
Profilova fotka
prvni varianta je moc pekna a rozhodne bez baru
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě je hezčí i praktičtější první varianta. Plochu na baru bych určitě využívala, při větším, nebo náročnějším vaření, zavařování, pečení před vánoci, atd... Určitě bych se nebála, že plochu nevyužiju. To řešení rohu u druhé varianty, je ohyzdné.
Odpovědět
Profilova fotka
@eficenka Za mě první varianta.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?