Mléčné sklo na pozadí v kuchyně lince - praktické či nikoli?

1. dub 201950

Je tady prosím někdo, kdo má na pozadí pracovní desky u kuchyňské linky mléčné sklo? Jak jste spokojeni? Bratranec stolař má sám novou kuchyň, kde má sklo červené a odrazuje mě od toho, že je to náročné na údržbu. Tak mě zajímá, jak je to v praxi u té mléčné barvy. Díky

  • sice nemám mléčné sklo, ale zrcadlo, ale povídání o náročné údržbě bych brala s rezervou. Bratranec nejspíš nikdy nemusel udržovat třeba bílé obkladačky s bílou spárovačkou. Na sklo vezmeš švédskou utěrku a pár tahy máš uklizeno

  • Ano, máme mléčné sklo a údržba je perfektní. Jednak nečistoty nejsou moc vidět a navíc vše rychle spraví mikroutěrka. Po zkušenostech bych už nic jiného nechtěla.

  • ja mam a je to perfektni, praktocky necistim

  • Sponzor fóra
  • @nelinecek červený a černý lesk je na údržbu nejhorší - je na něm vidět úplně vše (mastné, prach, otisky...), takže se bratranci vůbec nedivím. Ale jinak sklo a především světlé sklo je super. My máme bílou lesklou celou kuchyň a není na tom vidět téměř nic. A pokud už se něco najde, tak stačí sprej na okna a ručník a je čisto. Nic jiného bych nechtěla.

  • @nelinecek  Máme jak červené sklo, tak mléčné a ani jedno nijak extra nečistíme a nějak nepozorujeme nečistoty...
    https://static.4nets.sk/photo/10/803310/album/47503192_720.jpg

Přidej příspěvek

    Nenašli jste co jste hledali?