Kdo si sám montoval kuchyňskou linku? Jak moc složité to bylo?

Ahojky, prosím je tady někdo, kdo si sám skládal kuchyňskou linku?? a jak moc složité to bylo?? Nebo je lepší zaplatit si tu šílenou částku za montáž?? díky moc :-)
Odpovědět
@denaaaaa01 Ak vas netlaci cas, priemerne zrucny clovek by nemal mat problem zlozit linku. Skladal som ikeacku, korpusy boli raz dva, dlhsie trvalo zmontovat sufliky. Dalsi cas trvalo vsetko vystelovat. Ale akonahle som prisiel ako na to, tak uz to celkom slo.
Odpovědět
Ahoj, vše jsem si skládala sama bez chlapa, ten stavěl bytové jádro, takže se to dá zvládnout úplně v pohodě. Jen u šuplíků jsem musela víc přemýšlet, protože jsem si koupila speciální výsuvy zvlášť a tak tam nebyly na ně předvrtaný díry, ale jinak pohoda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsme si celou kuchyňskou linku montovali sami i zavěšovali a uzasovali pracovní desku. První skříňka trvala chviličku dýl, ale pak už to frčelo jedna za druhou i sama bez přítele sem skládala a šlo to v pohodě. Nebála bych se toho, že to nezvládnete.
Odpovědět
@denaaaaa01 montaz urcite zvladnete sami...neni to nic slozityho:-) obcas teda clovek duma co kam dat,ale nakonec se to slozi:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?