Multifunkční trouba. Nahradí mikrovlnku a troubu?

Ahoj, máte někdo doma multifunkční troubu? Budu dělat novou kuchyň do domečku, tak mě zajímá, jestli kupovat mikrovlnku a troubu zvlášť nebo jestli tohle nahradí obojí :-) Zajímá mě, jestli se v tom dá používat normální nádobí a jak v tom třeba pečete? Co vánoční cukroví? Díky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme si do domecku taky objednali multifuncni troubu a pak jeste troubu samotnou..prej je to prima.....tak doufam, ze maji pravdu..jsem taky na to zvedava, jak to bude fungovat i jako mikro =-) Taky by me zajimali zkusenosti ostatnich ;-)
Odpovědět
ahojte my sme si kupili multifunkcnu trubu, lebo mame malu kuchynu tak sme nechceli mat aj mikrovlnku, aby nam nezaberala miesto a dost som sa bala, ze to nebude vediet plnit obe funkcie t.j. truby + mikrovlnky spolu, ale teraz som na nu hrda - je strasne dobra ako mikrovlnka, na pecenia aj na varenie....nepiekla som v nej uplne vsetky druhy kolacov, ale to co som piekla tak to upiekla perfektne... :-) typ a skusenosti som mala od uzivatelky kristi :-) pred kupou.... :-)
Odpovědět
Multifunkční troubu máme na chatě - mikrovlny, horký vzduch, gril a na občasné pečení to je dostačující. Mikrovlnka je klasická a horký vzduch peče taky relativně dobře. Doma bych ji ale nechtěla, protože má menší kapacitu než klasická trouba. Teď si naopak nemůžu vynachválit mikrovlnku od Whirlpool s funkcí Crisp, kde jsou koláče upečené do 10 minut, což je v klasické troubě nemožný.
Odpovědět
Profilova fotka
mam a staci mi bohate http://www.24-elektro.cz/zbozi/trouba...
Odpovědět
xpila - muzu se zeptat jaky kolace na crispu peces? nejsou pak vysuseny? ja mam whirpool doma taky, nemuzu si vynachvalit, ale na crispu delam jenom zeleninu a brambory, tak budu rada za tipy :-) dik
Odpovědět
Monique, vysušený nejsou vůbec, právě naopak. Peču jen takové rychlovky, včetně připravy do 15 minut :-) Většinou na styl bábovky nebo perníku, teď o víkendu jsem dělala i mrkvový dort.
Odpovědět
aha, tak diky za info, to teda taky neco zkusim :-) hodila bys mi kdyztak nakej recept do IP kdyz budes mit cas? i s dobou peceni...diky moc
Odpovědět
Monique, máš to v IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Ahoj, prosím o obnovení diskuze. Nevíte, jestli je na trhu nějaká trouba, která by spojovala funkci běžné mikrovlnky a pečící trouby? Budeme zařizovat kuchyni a nechce se mi platit za vestavnou mikrovlnku, když by se tomu dalo uniknout tímto způsobem :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?