Multifunkční trouba s parní funkcí. Kdo ji vyrábí?

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit. Chtěla bych horkovzdušnou troubu, která má ale i možnost vaření v páře. Mikrovlnka bude zvlášť. Nemáte někdo zkušenosti, nebo nevíte, která firma je vyrábí? Čím víc hledám, tím méně se v tom orientuju :-N Chtěla bych všechny spotřebiče od stejné značky, docela se mi líbí Gorenje, ale ty asi takovou troubu nevyrábí...Děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Uvažovala jsem o této: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... Pro Ikeu vyrábí spotřebiče myslím Electrolux
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenkaj Hmm, nevypadá špatně. Ale ta cena mi přijde podezřele nízká. Elektrolux to asi nebude :-|
Odpovědět
Také jsem tuto otázku řešila před rokem. Nakonec jsem se rozhodla o samostatnou parní troubu a kombinovanou klasickou a mikrovlnku, obě trouby mám nad sebou, jsou menší než klasické 43 l ale i na pečení to stačí, vejdou se do ní tři pekáče nad sebou.
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_c Na výrobce jsem se v Ikei ptala před cca čtvrt rokem. Sérii Nutid pro ně vyrábí Whirlpool a Sérii Framtid opravdu Electrolux. My z Ikei máme jiný model trouby a celkem spokojenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamishek - díky za potvrzení i upřesnění. Teď jsem znovu koukala do jejich katalogu kuchyní a opravdu tam uvádějí, že něco mají od Whirpoolu a něco od Electroluxu. Přesně na série to tam ale nemají, takhle podrobně je to ale dobré vědět. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenkaj Paní v Ikei v kuchyních mi to tak říkala, i když popravdě se mi úplně nezdálo, že by to pasovalo na ty série. Ale je to možné :) Každopádně to jde trochu poznat i podle vzhledu a stylu výbavy, že jde o dva různé výrobce 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?