Myčka do kuchyně Ikea - prosím o radu

Profilova fotka
Moc prosim o radu, mame vestavnou mycku electrolux, kuchyn ikea a krome predniho kryciho panelu nam k ni nic nedali. Je na to nejaky figl, nebo musim koupit skrinku?
Odpovědět
@veronickalongipes Umyvacka skrinku nema, len sa vsunie medzi dve vedlajsie. S tym uchytenim predneho panelu to tak jednoduche asi nebude (problem je vyska skrinky 88 - dost vela a vyska soklu 8cm - dost malo).
Odpovědět
Profilova fotka
U mycky musí být takovej kovovej ram, ten se pridela na dverka a nasledne na mycku. Jak pise @pzad mycka zadnou skrinku nema je vsazena mezi dve skrinky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky a na cem stoji?
Odpovědět
Profilova fotka
@veronickalongipes na zemi :-)
Odpovědět
@veronickalongipes Umyvacky maju nastavitelne nozicky (vpredu 2, v zadu 1 - vasinou sa nastavuje spredu vstrede). Neviem vysku tej umyvacky, ale predpokladam ze je standard 815 mm, vacsina sa da zdvihnut na 880 mm. U IKEA je problem, ze dvierka maju 800 mm, co vacsina umyvaciek (nie IKEA) nezvlada.
Odpovědět
Profilova fotka
@pzad aha, ja mela za to, ze kdyz je vestavna, tak nozicky nema :-) moc nechapu, co by melo byt za problem s tema dvirkama? Jako, ze ten kryci panel je maly?
Odpovědět
@veronickalongipes Naopak, je velky (inak to by nemal byt kryci panel, ale normalne dvierka 80x60). Ked pozeram elektrolux, tak maximalna velkost je tam 776 mm (presne neviem). To znamena, ze ak sa umyvacka zdvyhne az pod dosku, tak sa nebudu dat otvorit dvierka. Original IKEA umyvacky maju posuvny system na dvierka.
Odpovědět
@veronickalongipes Moznoze u elektrolux dvierka problem nebudu, ale u bosch a siemens je.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tedy ještě nikdy dvířka k myčce neviděla. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@pzad ja jsem si koupila mycku, kde mam ovladani zepredu, takze se stejne bude muset zariznout, takze by to melo byt ok?
Odpovědět
@veronickalongipes Toto je podla mna horsi pripad, ako ked je plne vstavana. http://www.electrolux.sk/Vyrobky/Umyv... Dole je obrazok. Pokial je to nieco podobne, tak sokel je minimalne 100 mm (ikea ma 80), a vyska od vrchu po spodok dvierok je maximalne 714 (115 + 598) co je menej ako 800 mm, co potrebujete. Ak umyvacku zdvihnete na 880 mm (pod dosku a date ten kryci panel az po sokel, tak umyvacku neotvorite (ak tam nie je nejaky mechanizmus). Pri tomto type umyvaciek ikea pouziva toto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
@pzad trocha jina, vzhledove je to ono.. Takze jak to vyresit? Do ikey se mi kvuli tomu nechce.. Nedavat pod mycku sokl? Zariznout tu desku a nechat tam mezeru?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?