Myčka - projekce zbývajícího času na podlahu

Mate někdo prosim zkušenost s myckami, které mají projekci zbývajícího casu myti na podlahu? Zejména by mne zajímalo, jestli se jedna o obycejne svetlo nebo jestli to je lazer. Diky.
Odpovědět
máme teď nově promítání na podlahu, je to myslím obyčejné světlo. pro plně vestavnou myčku super, máte přehled o programu a za jak dlouho skončí
Odpovědět
@pucifal diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
obyc svetlo, ale z meho pohledu je to pi....vina, Az domyje tak domyje. :-)
Odpovědět
Je to obyčejné světlo a za mne teda super vychytávka pro plnou vestavbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ale člověk za tu super vychytávku docela zaplatí... :-D
Odpovědět
Za mně super,parádní věc
Odpovědět
Profilova fotka
máme jen červený bod, je to bezva že poznám kdy domyla ale přehled o čase by se mi hodil víc...
Odpovědět
taky jsem vybíral myčku, aby měla tuto "zbytečnou" vychytávku :-D @syeli jak a proč vás napadl laser?
Odpovědět
Profilova fotka
Ani jsem nevěděl, že se něco takového dělá? Jak je to s čitelností?
Odpovědět
Profilova fotka
mě přijde, že stačí ten světelný bod. nerada bych v domnění, že domyla, otevřela a ona by přitom jen měla chvíli klid mezi nějakým cyklem. ale jak dlouho jí to bude ještě trvat akutně vědět nepotřebuji
Odpovědět
@jakuda čitelnost je perfektní a to máme světlou podlahu a světlo je bílé. já si to teda chválím, dost často se mi hodí a potřebuju vědět, kdy domyje
Odpovědět
@radim83 Mame doma zvire, proto pokud by to byl lazer, mycku s touto funkci bychom nekupovali. Jinak bych preferovala klasicky display :).
Odpovědět
Článek se načítá
Tahle funkce je super, precist to jde jak na tom obrazku, takze dobre.
Odpovědět
@syeli my máme doma momentálně tři zvířata. Jak by to mělo zvířatům vadit? Já to světlo ještě naživo neviděl, ale předpokládám, že nesvítí tolik do prostoru, aby svítilo zvířatům do očí.
Odpovědět
@radim83 Nase zvedave zvire hleda zdroj svetla. Takze musim byt vždy opatrna, když pouzivam lazerovy metr.
Odpovědět
Když jsem vybírala myčku, také jsem se rozhodovala, zda jen ten světelný bod nebo i s ukazatelem času. Rozdíl ceny byl téměř 3 000 Kč, tak nakonec zvítězila ta levnější varianta. Prostě se jen podívám na hodiny, když myčku zapínám a pak už se o to víc nestarám. Světelný bod zhasne, když mi myčka domyje, takže to stačí. Pokud za něco připlatit, tak třeba za otevření myčky po domytí. To mi třeba přijde super, má to kamarádka a nemůže si to vynachválit, třeba zapne myčku na noc a nemusí to jít pak otvírat.
Odpovědět
@kristyna03 děkuji za příspěvek! Šlo mi spíš o to, jestli ukazatel (ať již tečka nebo ve tvaru času) nebude špatný pro kočičí očí. Moc děkuji za tp na otevření po domytí. Podívám se, jestli tato myčka to má.
Odpovědět
Proč by do myčky dávali laser? Trochu drahej špás, ne? Jinak máme a je to fajn - vědět, kdy mám přijít ji vyskládat. A děti to moc baví. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?