Myčka s krátkým mycím programem, poradíte?

Ahoj, chtěla bych poradit s myčkou. Nevíte, prosím, někdo o nějaké spolehlivé vestavěně myčce 60cm, jejíž běžný mycí program netrvá přes hodinu jako u většiny dnes nabízených myček? Máte ji vyzkoušenou? Díky za veškeré rady a komentáře :-)
Odpovědět
ahoj, máme myčku od AEG a každodenne používam 30-minútový program - umyje bez problémov. len keď mám niečo pripečené alebo viac zašpinené, tak použijem dlhý program, ale to je vážne len zriedka. mám ju takmer 2 roky a som moc spokojná. v popise myčiek je tento program uvádzaný ako "rýchly" 60°, určite to majú aj novšie typy myčiek od AEG, skús pozrieť.
Odpovědět
My máme AEG delší dobu a máme také 30 minut program. Používám ho málokdy, protože to nevysuší. Nádobí nám zůstává mokré, tak to oschne. Ale kvůli zaschlým kapkám to nepoužívám, protože jsem líná to nádobí hned po uplynutí programu utřít, aby kapky nebyly.
Odpovědět
@bram_bora a proč ti vadí program přes hodinu? Já mám AEG 7 let. Ze začátku jsem používala program na 1,5 hod.,pak jsem přešla na 3hod. ECO. Myčku máš o úspoře vody,času a taky pro toho koho nebaví mýt nádobí (já :-) ).Do myčky ukládám nádobí po celý den a na noc si nastavím odložený start a ráno ho mám umyté,tak mi nevadí,že myje a suší tak dlouho. Taky používám jen 30 min. program,ale jen na málo špinavé nádobí.Taky mi neusuší jak @dracula ,ale jak ji hned otevřu,vyvalí se z ní plno páry a uschne to během chvilky.
Odpovědět
Zdravím. Mám Whirlpoolku se šestým smyslem, senzory a ta kontroluje špinavou vodu, nádobí a dle toho si určuje, jak dlouho bude mýt ... Podle mě krátký program nestihne ani rozpustit tabletu ..... krátké programy jsou pouze na předmytí nádobí, aby to jako nezaschlo ...
Odpovědět
Idealni je pouzivat prasek a lestidlo zvlast. Tablety jsou na prd, jsou optimalizovany pro konkretni teplotu a cas, tzn. na jediny program!!!!! Bohuzel spousta lidi si to neuvedomuje, pak se divi, ze jim to na kratsi nebo delsi programy nemyje dle predstav....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@veronika.deskova Můžu se zeptat, jaký typ myčky vlastníte a jak jste s ní spokojená?
Odpovědět
@tygrisek09 ano můžete :-) ADG 9041 FD, Whirlpool. Máme jí rok a velká spokojenost. Má rotační vysokotlaký trysky, příborovou zásuvku, šestý smysl ... neměnila bych. Neznám předmývání nádobí, ani zaschlého pekáče po třech dnech. Tato myčka spadala loni do dražších kusů, možná bude letos levnější. Mrkněte :-) Jinak servis Whirlpoolu výbornej, i večer na jejich lince poradí co a jak, nebo domluví technika.
Odpovědět
Zdravím, mám Beko už rok a jsem s ním naprosto spokojená, používám tablety a nejčastěji umývám na program o délce 1:05min s extra sušením. Občas také použiji krátky program okolo 30min, ale když nádobí ihned po použití opláchnu nebo je málo znečištěné, také s tabletou a vše OK - tableta se rozpustí! Jen jednou se mi stalo, že se tableta nerozpustila, ale to bylo mojí chybou neb jsem k zásobníku na tabletu ve dvířkách, který se při mytí otevře nacpala nádobí až do vrchu a on se nemohl otevřít naplno, tak kousek tablety zůstal, ale přesto bylo dobře umyto...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Prosím poraďte,jaká je NEJ myčka nádobí? Rozhodli jsme se,že si koupíme myčku nádobí,ale při výběru té pravé,jsem se na netu začala ztrácet :-p Nevím,co si mám představit pod pojmem sada/souprava(většina myček je na 12 sad/souprav).Myslím tím obsah-kolik talířů,příborů,jestli je tam počítáno s nějakými pekáčky,kastrůlky apd. ;-) Nejde mi tak o úsporu energií jako o to,aby myčka dokázala umýt nádobí rychle a kvalitně.Pak by mě ještě zajímaly mycí prostředky,které jsou nejlepší? Díky moc za odpovědi/popř.odkazy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karotky My máme Bosch SMV69M40EU a jsem s ní spokojená. Má příborovou zásuvku a hodně variabilní vnitřek, vejde se do ní toho opravdu hodně. Krátké mytí u myčky není žádoucí, vždycky na krátké mytí bude velká spotřeba vody. Já bych spíš koukala, aby měla odložený start, nastavuju si, aby mi myčka pustila mytí v noci a ráno, když vstávám, aby pípla, že je umyto. Jinak myji většinou na ECO program 3hodinový, spotřeba vody je tam jen 6,5 litru. Pokud potřebuju umýt rychle, pouštím na 40 stupňů na 1:25 hod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?