Mytí hrnců v granitovém dřezu

Zdravim, cetla jsem tady skoro samou chvalu na granitove drezy, ale sem tam se prece objevi nejaka negativni reference. Vzhledem k vzestupu pouzivani mycek, nabyvam dojmu, ze se drez pouziva spis na "oplachnuti" a to skutecne myti je prenechano myckam. Mate prosim někdo zkušenost s castym mytim v granitovem drezu hrncu, plechu, grilovacích rostu apod nerezovych věci? Mycku budeme mit malou, proto hrnce budu i nadále myt sama v mensim drezu (drezova skrinka 45cm), ale když ted myju rychle ve stejne velkem drezu, tak prece sem tam o okraj drezu hrncem ťuknu :). Mame ted nerez a neresim to, ale jak na to bude reagovat granit? Dekuji předem za postřehy.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli v nájmu malou myčku a hodně jsem toho myla ve dřezu. někdy i víckrát za den. dřez byl asi granitový (nejsem si jistá, co tam majitelé dávali) a nikdy mu nic neublížilo, ani velké plechy, kleště na grilování, hrnce. a to mám fakt velké a těžké nádobí;-)
Odpovědět
@blahova_andrea moc diky, to je pro nas skvela zprava :)
Odpovědět
Ahoj, my máme malou kuchyň s malou myčkou a granitovým dřezem. Ve dřezu myjeme docela dost (hlavně rošt od grilu, plechy a hrnce, jak píšeš) a nemůžeme si ho vynachválit. Osobně bych už do jiného nešla, ale je to fakt jen můj osobní názor. Máme ho cca 2 roky a je pořád jako nový (máme černý).
Odpovědět
My taky myjeme občas (tak jednou za týden) a v pohodě. Snad si to nezakřiknu.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme granitový dřez dva roky a nebyl s ním jediný problém. Nerezové hrnce strkám do myčky, ale v dřezu myju plechy, smaltované pekáče apod.
Odpovědět
@syeli Myla jsem 3 roky v granitovém všechno (neměla jsem myčku) a nikdy se mu nic nestalo....až na vodní kámen, ale to spravil ocet :-). Moc si neumím představit, co bych tam musela dělat, aby se někde odštípnul....ale možná nějaký nekvalitní, nevím, my měli Franke.
Odpovědět
@yennefers @vaveva @ptjj @bamak Moc vam vsem dekuji! At i nadále slouží a my tim padem také jdeme do granitu :))))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?