Na kolik nás vyjde taková kuchyňská linka? :)

Chtěli bychom nějakou takovou kuchyňskou linku s ostrůvkem viz.obrázek. Samozřejmě obrázek je jen pro představu, akorát bych ráda věděla orientačně jak se taková kuchyň pohybuje cenově. Děkuji všem za jakoukoli odpověď :)
Odpovědět
nemam pro vas zadnou cenu - nicmene radu mozna jo :-) otevrete si planovac IKEA a nahazejte to tam - cenu pak o cca 15.000Kc navyste a dostanete se tak na orientacni cenu obchodu napr. Sconto, Siko.. atd. bez spotrebicu!
Odpovědět
@kaeth01 jdu na to díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
iba pre predstavu : my plánujeme kuch. linku do panelákovej kuchyne cca 210m zadali sme rovnaký požadavek: Cena v Ikea i so spotrebičmi: 44tis. , Siko bez spotrebičov 75tis, Kika od 65ti s, bez spotrebičou a s nejakou slevou Gorenje: v troch štúdiach rozne ceny, no cca od 80 tis, bez spotrebičov a so slevou Decodom Dušek: 63.tis bez spotrebičov Hanák : cca 160 tis. bez spotrebičov Nakoniec to bude robiť truhlár cca za 52 tis. Takže ceny možu byť rozne podľa firmy ktorú oslovíte.
Odpovědět
@awdwa děkuji za odpověď, pro představu mi to stačí. Teď už jen tedy shánět, kde nás to vyjde nejlíp :)
Odpovědět
Profilova fotka
zajdete na truhlařem ve vašem okolí.. je to i reklama pro něj... ja mam všechno od truhlare a moc spokojená...
Odpovědět
@monkey8 Docela slušně vychází kuchyně Nobelia (německá kuchyně) ve Scontu při akci. Přijde mi, že kvalitou je na tom o něco lépe jak Ikea, cenově to vycházelo tak nějak plus mínus stejně. Cenu hodně zvedá různý výsuvný systém ve skříňkách.
Odpovědět
@jancip díky, jojo různý systémy jsou pěkně drahý, mě právě ani tak nejde o takové vymoženosti ani úložné prostory, spíž je hodně velká přímo v kuchyni (viz. dveře na obrázku vedle vestavěné trouby :)) Dnes mě dokonce napadlo, že bychom mohli jen nechat předělat linku co máme teď, třeba by nás to vyšlo levněji :) uvidíme:)
Odpovědět
@monkey8: informaci bohuzel nemam, sama se s temito tematy teprve seznamuju:-) a awdwa vyse informovala velmi slusne, myslim. Ale pokud se muzu zeptat, zajimalo by me, v cem jsi byla schopna udelat takovou vlastni vizualizaci, myslim ten editor, aplikaci...? Podle dotazu predpokladam, ze navrh nepochazi od profi studia... Dekuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?