Nábytek do jídelny, který by ladil s barevnou paletou

Profilova fotka
dvě stěny jsou vymalovány touto červenou z palety a další dvě stěny jsou bílé, podlaha imitace dřeva (buk).. a teď babo raď... líbil by se mi nábytek (stůl, židle, vitrína) v odstínu wenge i v calvadosu... co se hodí líp? V jídelně bych měla i odpočinkovou zónu (představuju si šedivý ušák a lampu - ráda čtu, i když na to není moc času).
Odpovědět
Profilova fotka
@majule_j Ahoj, pokud bych vybírala mezi calvadosem a wenge tak se příkléním k wenge (calvados je takovej cervenej - aby to nebylo moc červeny). Když koukam na tu paletu tak by se mi k tomu hodilo světlej nebo bělenej dub http://www.cznabytkar.cz/productphoto... , ale zase nevím jaký buk bude podlaha.
Odpovědět
Profilova fotka
@majule_j No páni.. to je docela zajímavá kombinace, ale asi by to chtělo fotku na pořádnou radu.. nějak si to nedokážu představit na živo.. :-| Ale nám říkali, že to s různými druhy dřev nemáme přehánět.. jestli máš podlahu z buku, tak s tou wenge si myslím že už by to bylo moc.. Tedy jestli je ten buk světlý (mám pocit, že ten už dělají každé dřevo alespoň v 5 různých odstínech.. =-) ) Tak jestli tam chceš mít důraz na tu červenou, tak bych tam do toho už další výraznou barvu (myslím to wenge) nemíchala.. Na druhou stranu, bydlet v tom budeš ty, takže pokud by se ti to líbilo tak směle do toho.. :-) No to jsem ti asi moc neporadila, co? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majule_j Hm.. ten calvados jsem nějak přehlídla..:)) Ten dub co ukazuje verunky se mi taky docela líbí, ale nevím jestli nejsem dost ovlivněná tím, že podobnou barvu taky hledám do bytu..:)
Odpovědět
Profilova fotka
takhle nějak bude vypadat naše jídelna, podlaha je o fous světlejší (ještě ji nemáme položenou). ... právě, že ten calvados by byl asi už moc :-| jak tak na to koukám... max stůl v calvadosu a zbytek asi ladit do bíla, šediva.. ale s malýma dětma se děsím každé bílé na všem :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
co by na to řekl @maitland ? :-D
Odpovědět
@majule_j Kalvados bych nedávala, spíše to wenge, šedou, tmavě šedou, bílou, popř. co nejpodobnější odstín (dekor buk) k podlaze. Já mám taky malé dítě (a druhé je na cestě :-) ) a bílé se nebojím :-), tak se taky neboj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a co švestka stůl i nábytek+bílá? ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?