Návrh kuchyň - prosím o zhodnocení

Profilova fotka
Nevíme se rozhodnut jestli černé nebo bílé kovové úchytky. Co by jste změnili?
Odpovědět
Profilova fotka
+ bílé úchytky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jestli muzu "něco" k sestavě kuchyne tak bych myčku dala určitě naprovo od drezu (kdyz stojim proti oknu) - mit mycku v prostoru mezi drezem a varnou deskou neni z praktickeho hlediska uplne vhodne :-) jinak az na pak detailu OK kuchyn bude Ikea?
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky děkují za pripomíku, porozmyslim...zda se mi, ze by to bylo moc daleko od skrinek na talire a pohare. Ano kuchyn bude ikea.
Odpovědět
Profilova fotka
@dzulinka25 muzes drez posunout ale mycku bych tam urcite nedavala... http://www.modrastrecha.cz/blog/verun... - procti si koment :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky no to je pravda, len nevím jestli se to bude dat do praveho rohu. Moc děkují.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky jeste by ma zaujima Vas nazor na riesenie ostrovceka, jestli by to nebylo lepši viz.foto1? Nebo dat prac. desku aj na tu celu boční stranu, to mi ikea system neumožní foto2.
Odpovědět
Profilova fotka
@dzulinka25 do tveho prostoru bych volila bud ten co mas (u steny) ale sirsi, nebo samostatny ale otoceny tak aby vysuvy byly proti varne desce
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky samostatny nie, slo mi o to jestli dat pracovni desku aj z boku toho ostruvka u steny, zda sa mi, ze by to tak bolo krajsie.
Odpovědět
@dzulinka25 ahoj, dekor kuchyně vypadá krásně, ten návrh mi ale přijde kostrbatý - dala bych všechny vysoké skříňky k sobě, jak nyní jsou, komínovou digestoř bych volila, pokud máš kolem ní volný prostor, aby byla dominantou, pokud ji utopíte mezi skříňkami, volila bych výsuvnou a ještě ti u ní vznikne horní skříňka a měla bys pás horních skříněk od těch vysokých k rohu. Rohové horní skříňky bych vypustila a na stěnu, kde je okno bych dala jen poličky, závěsný systém, bylinky atd... ale už ne horní skříňky a dolními skříňkami bych pokračovala až dokonce bez té mezery, co tam nyní je a té vysoké skříňky. Jak psala Verunka, myčku bych přehodila napravo od dřezu, předpokládám, že jste praváci, bude vám to přirozenější a ještě by vám baterie u dřezu mohla vyjít mimo okno. Možná bych udělala delší ten barový pultík, bude určitě oblíbený na odkládání občerstvení atd... Úchytky bych volila chromové, pěkně tu kuchyni doplní. Ten dekor je opravdu krásný, moc se mi líbí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies moc děkují za názor, skusim to predelat :)
Odpovědět
@dzulinka25 nemáš zač, opravdu krásná kuchyně , voní to Francií ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies tak som to predelala, jestli som to dobre pochopila.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jenies este jedna
Odpovědět
dobry den v cem delate navrh kuchyne?? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajulinkak rekla bych ze planovec je Ikea :) najdete ho na jejich strankach
Odpovědět
@dzulinka25 vedle lednice vpravo je díra nebo taky vysoká skříňka? nějak to nemůžu poznat :-) Ještě bych Vám doporučila použít buď vrchní skříňky obě prosklené nebo obě celistvé, ale to je zase věc názoru. Ještě koukám... varná deska bude kde? Vedle těch vysokých skříněk? Teď ji tam nemáte. Jinak se mi to opravdu moc moc líbí, mám ráda jednoduchý styl, co dodržování linií, přijde mi to pak jednoduché, čisté a celistvé. Máte tam teď dlouhou pracovní plochu. Co vy na to zdá se Vám to?
Odpovědět
@dzulinka25 teď koukám, že varná deska nebyla znázorněná ani v tom prvním, tedy zůstala na stejném místě?
Odpovědět
Profilova fotka
@dzulinka25 jo takhle dala bych boky po obou stranach :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajulinkak v ikea planovači. http://kitchenplanner.ikea.com/CZ/UI/...
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies vedle lednice je vysoka skrinka s pec. troubou a varni deska ostava v 80 skrinke vedle vysokych skrinek. na digestor som dala plnu 80tku skrinku , lebo nevim ako to tam bude vyzerat ked to bude presklene.mne se to tak libi, akurat si tam moc nevim predstavit tie policky vedle okna na levo ci to tam nebude vadit tym hornym skrinkam pri otvarani.
Odpovědět
Dobrý den, ty poličky Vám tam budou pravděpodobně zavazet, myslím, že lepší umístění by bylo napravo od okna, případně nad jídelní pult, pokud by sloužily spíše pro dekorace. A co se týče úchytek, pokud budete mít nějaké zajímavé černé (ne obyčejné rovné plasťáky), bude to vytvářet zajímavý doplněk, který kuchyň ozvláštní.
Odpovědět
@dzulinka25 tak to jo, děkuji za doplnění. Moc se mi to líbí, Ty vrchní police záleží opravdu jen na vás, uváděla jsem jen, že bych osobně dala buď obě prosklené, nebo obě uzavřené, ale zase je to o tom, co se vám líbí, je to vaše kuchyně- vám se musí líbit :-) Každopádně mě se to takto líbí moc, přijde mi to čisté , jednoduché, líbí se mi to, ty poličky bych asi jak píšete dala vpravo od okna a vlevo to nechala volné. :-) místo klasické police můžete dát např. závěsný systém + květináče s bylinkami viz níže http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... + květináče, mají je v ikei, ale nemůžu je najít na netu
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies moc děkují za radu, ty kvetinace jsou moc pekne, ale myslim, ze ikea je jiz prestala vyrabat. No poshánim nieco jiné. Dekují
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?