Návrh kuchyně Ikea- vaše připomínky

Profilova fotka
Zkusila jsem si sama udělat kuchyni v plánovači ikea. Před 5ti lety jsem si koupila byt a po obíhání kuchyňských studií, jsem si kuchyň sestavila sama z korpusů z Ikei a jsem s ní spokojená. Koupili jsme již stojící stavbu domu a nemůžu moc měnit vnitřní uspořádání - kuchyň je mrňavá a trochu i blbě řešená. Takže uvítám jakékoli připomínky (víc foto v albu "kuchyň"). Add dřez - bude v rohové skříňce (to v plánovači udělat neumím).
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.cz/group/6530... koukni na to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky děkuji" :-D To byl fofr :) Jen předpokládám, že lednička je tam, kde jsem si pomýšlela na mini špajzku. Nemáme sklep, tak řeším skladovací prostory :)
Odpovědět
Profilova fotka
@wiki85 jj presne tam, jeste mi napadlo dat tam troubu... Nebo varianta ze by se drez posunul vice do rohu a vedle trouby by vznikl 400mm špajz
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Ty se v tom asi víc vyznáš, než já :) Troubu do výklenku bych si tak daleko od linky nedala, jsem nešikovná, to by bylo pekáčů na zemi, jaj. Moc se mi líbily kuchyně "až do stropu" s různou hloubkou skříněk (https://static.4nets.sk/photo/29/6972...) ale zase si říkám, nebyla by ta kuchyň pak málo vzdušná? Jestli už to nepřeháním s úložnými prostory :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@wiki85 jj je to hezky ale na trosku jinej typ kuchyne, kdyz je to takhle do rohu, spis si s tim pridelas starosti, nebudes moct mit tyhle vyklopy - Blum Aventos HS, HF - ale budes odkázána na klasicke HK nebo obyč. dvířka. Navic ti to nebude hrat rozměrově, - což taky neni moc hezky u tohodle typu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@wiki85 Jak jsi prosím tě z toho plánovače dostala tu fotku? Já jsem si také naplánoval, ale nejde mi nijak fotka stáhnout dál do počítače ,abych s ní pak mohl volně disponovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@wiki85 také bojuji o prostor. špajzku jsme sice malou, ale postavili, ale nebude sklep a jiné super místnosti. takže také budeme mít linku až ke stropu s dvěma hloubkami horních skříněk @rouman já to zkopírovala přes printscreen a hodila do wordu, malování... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?