Návrh kuchyně - připomínky

Caute modrostrechaci, chcem vas poprosit o pripomienky k navrhu kuchyne. Co by ste zmenili, doplnili, vymenili, urobili inak? Dakujem.
Odpovědět
Jaká je šířka té ostrůvkové části?
Odpovědět
@majkee. 60cm
Odpovědět
U ostrůvku mu vždy doporučování šířku min 90cm, ať z toho ty věci nepadaji... V každém případě, je to velmi pěkný navrh!
Odpovědět
@moweboy Já bych tam dala bílé spotřebiče, ale to je na vkusu každého soudruha.. :-)
Odpovědět
@soleilll Dakujem. Popravde farbu spotrebicov som zatial riesil iba pri digestore. Ale je pravda, ze biele by tam pasovali ovela viacej.
Odpovědět
@moweboy Osobně bych zrušil celý ten ostrůvek, chápu, že to vypadá lépe a opticky to odděluje kuchyň, ale já tyhle "klaustrofobické" kuchyně moc nemusím. Ta ulička by mě štvala, už se vidím jak si do 90 cm uličky otvírám výsuvy a něco tam hledám ( zvlášť ten úzký), nemluvě o tom, že do myčky se poleze fakt úžasně z boku... Chápu, že prostor je omezen, ale myslím, že se to dá vyřešit účelněji než se odsoudit k fungování v takové nudli při vaření...
Odpovědět
Mně se to moooooc líbí. I barevné provedení se moc povedlo. Přesně můj šálek kávy. :-)
Odpovědět
Souhlasím s @lopp, těch 90 na průchod je fakt málo. Nedá se dát linka po celé té stěně aby byla do L a stůl do prostoru? Nákres z posledního obrázku není dobře vidět, tak to nejde tak dobře posoudit.
Odpovědět
Profilova fotka
@moweboy Já bych asi na ostrůvek dala varnou desku, protože takhle nemáte místo na přípravu potravin směrem od dřezu a vše si budete přendavat přes uličku na ostrůvek, abyste si např. nakrájeli zrovna umyté rajče...nakape to všude. Ostrůvek by musel mít ale šířku min těch 90cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak malinko jsem to poupravila co se sestavy tyce :-) Ve tvé variante bych upozornila na použití lomených horních skrinek - budou "mlátit" do stropu a nebodou fungovat tak jak mají - proto jsem je dala do klasické pozice.. a i u pouziti bez uchytkove varianty se to bude lepe otvirat ( dole uchopova lista v hrane dna a nahore tip-on - tam se stejne nebude chodit tak casto) nakreslila jsem to zatim v "normalni" variante s uchytkama ale neni problem to prekreslit. Spižní vysuvnou skrin jsem vypustila.. osobne nejsem zastance :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky takhle to rozhodně působí mnohem prostornější. Jak ubyla ta jedna vysoká skříňě - spíž. Nechápu jak může dát někdo dřív ledničku než troubu, tak jak je na původním návrhu.
Odpovědět
@verunky Super, velmi pekne dakujem. Rozhodne aj tato vizualizacia ma nieco do seba a ten priestor by bol urcite super. Len sa obavam, ze bo bol potom dalsi problem so zariadenim obyvacej izby. Povodne som aj ja chcel najskor lomene a az potom normalnu vyklopnu. Ale tam bol vraj problem s otvaranim alebo nieco take, uz si priznam sa presne nepamatam. Je pravda, ze potravinova skrinka zaberala miesto, ale priznam sa, tu tam chcem, aj ked iba 30cm siroka. Vieme k tomu doplnit aj rozmery pre lepsiu predstavu? @abecedka Vobec mi to nevadi, ze je najskor rura a potom chladnicka. Skor ma v niektorych pripadoch viac irituje to, ked da niekto ruru ku stene. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já bych určitě nedávala skříňky až ke stropu.
Odpovědět
Profilova fotka
@abecedka Mně to v prvním návrhu nevadilo, že je lednice blíž než trouba.... vždyť do lednice se chodí mnohem častěji, než do trouby, takže chápu, že si ji někdo dá blíž ;-) @mikusak Ze své vlastní zkušenosti vím, že příprava jídla se odehrává co nejblíže dřezu - směrem k varné desce, nebude vám vadit, že tato plocha je malá a navíc přes roh?
Odpovědět
Profilova fotka
Mne sa to taky libi neco podobne mam v planu.verunky vy delate navrh kuchyn?
Odpovědět
Som si to cele vsetko nakreslil v programe aj s obyvacou castou. A prisiel som este na jednu variandu s barovym pultom. Co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
@moweboy Ještě nedávno jsme měli stůl přiražený ke zdi a jedli jsme všichni v řadě... za mě nic moc, už bych to tak nechtěla ;-)
Odpovědět
@moweboy kdyby jste měli ještě prostor na jídelní stůl tak ano, ale pokud by to mělo nahradit jídelní stůl tak určitě ne. U jídla by na sebe měli lidé vidět, povídat si atd...a ne být jako v bufetu, můj názor
Odpovědět
@slabici @alisek Ano, z tohto pohladu mate urcite pravdu. Ale vzhladom na priestor sa mi zda barovy stol lepsia varianta. A zase po pravde, viac casu sa travi na gauci ako pri stole, si myslim.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?