Návrh kuchyně - prosím o názor

Ahoj všem, posílám návrh kuchyně, který jsme dali dohromady a prosím vás o vaše názory. P.S. ty dveře vlevo jsou do spíže Děkuji
Odpovědět

Odpovědět
Mně přijde hodně daleko dřez od varné desky. Třeba při slévání horké vody z brambor, těstovin a podobně. Máte už dané rozmístění odpadů a zásuvekči s tím ještě můžete hýbat?
Odpovědět
@pavelkrupa mikrovlnka mi prijde moc vysoko...ale ja jsem dost mala. :-)
Odpovědět
Také bych volila mikrovlnku jinak, ale jsem, jako bamak, prcek. v téhle výšce bych si akorát lila polívku na hlavu. Jinak, co se týče rozmístění, my volili takové to nepsané pravidlo, vyndat, očistit, umýt, tedy lednice, pracovní plocha, dřez, místo na odložení, varná deska. Ale to je individuální.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych dala smerem od spajzu lednice, mycka, drez, pracovni plocha, vareni s troubou pod deskou. Crchni skrinky byvh dala jen oproti spajzu. Ja mikrovlnku mam v horni skrince a za me ok. ;-)
Odpovědět
@pavelkrupa Pro mě je to docela chaos. Zleva (od dveří do spíže) bych to poskládala: lednička - pracovní plocha - dřez bych posunula pod okno, pod dřez (odkapávač) myčku - pracovní plocha - varná deska a pod ní trouba. Mikrovlnka je pro mě taky vysoko. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kofinek tak by to asi dala taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavelkrupa upřímně?? - nedává to smysl.... jestli chces posli mi IP určitě neco vymyslim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takhle ne. Zkuste to znovu a jinak. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?