Návrh naší nové kuchyně, co říkáte?

ahoj, zajímá mě nazor na muj navrh kuchyně.. v rohu nahoře je plynový ohřívačvody nebo co, :-| takže je tam ,,skřínka na oko,, pro lepší přístup, jsem zvolila tenhle roh. Jinak dole z leva je vestavená lednice s mražákem a skřínkou, pak dřez, pod ním koš, dřez chci bez odkápavače a dal jsou nějaké uložné prostory, indukční deska, na kratší straně trouba s mikrovlnkou ve sloupoci... zajímá mě co by jste udělali jinak, jestli tam něco chybí, či umístění spotřebičů je takhle vhodné.. prostě cokoliv. ;-) jo a rozměry jsou 327cm x 160cm přibližně
Odpovědět
1
2

Odpovědět
minimálně bych sjednotila horní hranici skříněk, tedy buď povytáhla panel u trouby a lednici, nebo snížila horní skříňky. A mně osobně se nelíbí, když jsou spodní rohové skříňky ostré a horní šikmé, také bych to sjednotila...
Odpovědět
jj vše pude těsně pod strop a ty rohy se mi osobně taky moc nezdaji, , libi se mi ten přímy roh dole, ale nahoru to asi nepujde když je tam ten kotel.. uvidíme.. díky ;-) @lucinkafr
Odpovědět
@tereza602 aha, tak tam je to asi limitované tím zastavěním, v tom případě bych to asi nechala, lepší, než mít šikmý dole :-N Takže bych asi dotáhla ty konce do jedné roviny. Ještě bych doporučovala zeď u trouby natřít třeba omyvatelnou barvou, také jsem kdysi mívala troubu hned u zdi a za čas byla dost poprskaná, zpočátku jsem se hlídala, ale časem jsem vytáhla pekáč, chtěla podlít maso, a cáklo mi to :-N Ale to je jen takový drobný postřeh :-)
Odpovědět
Napadlo mě přesunout vysokou skříň s troubou na druhou stranu k vysoké skř. s lednicí nejspíš, varnou desku nechat na té straně popř. ji vystředit mezi skříní a pravým rohem a nakonec dřez přesunout na kratší stranu místnosti, při mytí uvidíš i ven :-). Pokud tam máš myčku tak dát menší okapácí prostor u dřezu nebo žádný, protože praocnbího prostoru tam moc není.
Odpovědět
@alisek diky, taky jsem to ruzne prehazovala lednici misto trouby a naopak vselijak :D ale vzhledem k tomu ze je to pohled z obyvaku, mi prijde tahle varianta nejlepsi, nejhezci.. Lednice by misto trouby vypadala nejlip, ale zase nechci troubu hned vedle obyvaku..
Odpovědět
@alisek diky, taky jsem to ruzne prehazovala lednici misto trouby a naopak vselijak :D ale vzhledem k tomu ze je to pohled z obyvaku, mi prijde tahle varianta nejlepsi, nejhezci.. Lednice by misto trouby vypadala nejlip, ale zase nechci troubu hned vedle obyvaku.. Drez tam bude maly 45cm bez odkapavace, mam velkou mycku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mozna blby dotaz - mate dost mista, abyste otevreli troubu a nepotkavali se s oknem?
Odpovědět
Jojo okno je dost daleko, jen nevim jestli nevadi ze to otvirani bude tak 2cm od steny..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, urcite bych nedavala vysokou skrin hned na kraj (nebude to působit hezky, spis naopak) v tomhle pripade bych ozelila i troubu ve vyssí urovni.
Odpovědět
@verunky moc dekuji!!! V jakem programu to je?
Odpovědět
@verunky ono na jednu stranu mas pravdu s tou skrini na kraji JENZE ten pohled je z obyvaku, na te stene co je pricne k lince bude televize, prijde mi ze tohle je moc otevrene.. :-S ale s tou troubou to je fakt
Odpovědět
Článek se načítá
Jeste jsme uvazovali ze by jsme tu zed prodlouzili.. Ale to jsem zavrhla vic se mi libila ta vysoka skrin..
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza602 to se ti zda ze to bude otevrene... pokud tam bude velka skrin ve "vchode" bude to hodne opticky kuchyn zmensovat...a je to i prijemnejsi kdyz mas kontakt treba s tim kdo prichazi. Jinak to je v profi programu (neni volne pristupny)
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza602 Já souhlasím s verunky. Ta vysoká skříň by na pohled opravdu působí hůř (mám srovnání od kamarádů). Ta varianta, co nakreslila Verča, ta je taková vzdušnější a určitě se na to bude líp z toho obýváku koukat;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza602 Ještě jsem zapomněla napsat, že budeš mít mnohem víc prostoru na přípravu jídla, větší prostor mezi dřezem a varnou deskou. To je pro mě dost důležité, takže i z tohohle důvodu se mi víc zamlouvá návrh Verči ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak jsem zastance umisteni mycky mimo hl. pracovni prostor (ten je prave mezi drezem a varnou deskou) ale tehle je pripad pro vyjimku :-) ;-)
Odpovědět
Diky holky jste zlate, zkusim v tom siku planovaci udelat tvou verzi ;)
Odpovědět
@verunky jinak tohle je planek casti naseho bytu, netusim kam umistit jidelni stul.. Tak kdyz budes mit chvilku cas, poprosim te o radu ;)
Odpovědět
@verunky tak tenhle návrh je úplně nebe a dudy, super
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza602 neco me napada, kouknu na to
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.cz/group/6530...
Odpovědět
Můžu mít dotaz-pokud by "dole" jedna skříňka trčela do místnosti-vypadá to blbě?Nám to kuchyňář navrhl-máme pidi kuchyŃ a spodní skříňku /myčku/ nám vytáhl ven z kuchyně....moc se mi to nepozdává,ale není místo:-(
Odpovědět
ahoj @verunky , tak jsem si dnes trochu pohrála s návrhem nasi kuchynky a obýváku a vzniklo tohle... celkem se nám to libi.. x-)
Odpovědět

Odpovědět
samozřejmě nábytek bude mít rozměry, tak at se tam dá procházet :D .. jinak dřez bez odkapu, co nejvíc uložného místa.. barvy jsou jen přibližné..
Odpovědět
@polida koukni tady, tady je moc hezký návrh od @verunky , http://www.modrastrecha.cz/group/6530...
Odpovědět
já se tu ještě nějak moc nevyznám:-)-tak na té stránce vidím mooc návrhů....my máme kuchyń právě takovou pidi...rozměr necelý dva metry krát dva metry-a tmu:-(....Terez-takhle jsem si to taky myslela a kuchyňář mi řekl,že ta trouba v tom rohu je blbá,že se ti budou "opalovat" zbytečně ty dvířka z boku../jako když tam budeš něco péct a budeš otvírat tu troubu
Odpovědět
@polida tak mu řekni, že moji rodiče tu troubu takhle mají 15 let a žádný problém ;-) .. a když pečeš, jak často a jak dlouze máš tu troubu otevřenou? podle mě (která tomu nerozumím) je to hloupost.. :-D
Odpovědět
@polida a ukaž mu tenhle obrázek :-D http://zena.centrum.cz/bydleni/grafik...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?