Názory na kuchyně Kika. Máte zkušenost?

Vaše názory na kuchyně KIKA,jaké s nimi máte zkušenosti??? ;-)
Odpovědět
V Kice jsme si nechali navrhnout rohovou kuchyňskou linku 230x250 cm. Spočítali nám to na 130 tis. bez spotřebičů, dřezu a baterie, pouze skříňky a deska (bez lišt). Cena mě překvapila :-S Nakonec jsme si našli menší kuch. studio, kde nám linku utvořili přesně podle mých představ a vyšla bez spotřebičů, ale s dřezem (granit) a baterií (Franke) na 70 tis. V kice měli sice návrh parádní, ale jakékoliv moje připomínky nebyli ochotni akceptovat, jejich návrh byl prostě nejlepší. A jinak kolegyně od nich kuchyni má, sice ji měli rychle namontovanou, ale chybělo dost věcí dodělat a k tomu už se moc neměli, trvalo dost dlouho, než nedodělky přijeli dodělat.
Odpovědět
kuchar: toto jsem už řešila v tématu Hanák versus Oresi, jelikož se mi hrozně líbí kuchyně od Nobilie a tam je prodavaji, tak jsem se na to informovala a jeden zkušený truhlář mi poradil že se tato značka dá porovnat z Hanákem nanrozdíl od Oresi, tak jsem rozhodla že na 90% do ní jdeme, je to Německá firma a maji podle mého názoru kvalitnější nábytek než v Ikei co mám zkušenost :-) :-)
Odpovědět
aji -to já tvdím furt,že ten obyčejnej truhlář který nemá tak velký a honosný studio ti vyjde víc vstříc než tyto zančkové studia.
Odpovědět
KIKA srovnatelná s Hanákem??? to snad ne... :-N :-D
Odpovědět
mne truhlár vyrábal kuchynskú linku a to čo som si užila bol ten najhorší sen v živote. Nikdy viac. katastrofa vo všetkom. Sľuby, sľuby a potom len klamstvo, fušerina, zatĺkanie a stále dokola. Takže urbisek - truhlár v živote nikdy.
Odpovědět
Našťastie v tom byte už nebývam, lebo katarstrofa na to pozrieť, používať to ešte väčšia a nehovoriac o tom, že to začalo všetko odchádzať. Hnus.
Odpovědět
stolverka-nesuď podle jednoho blba všechny truhláře.Nemyslíš,že se ti tohle může stát i ve velkým studiu? Furt je to jen o lidech. 8-)
Odpovědět
Stolverka, já bych taky asi nesoudila podle jednoho blba. Já se taky bohužel setkala s jedním truhlářem a ten byl taky bohužel blb... :-p , ale věřím, že jsou i šikovní truhláři, kteří tím fakt žijou a dokážou udělat zázraky. ;-)
Odpovědět
kurňa neříkejte my,že ste se všichni setkaly z truhlářskýma blbama.No vono je pravda co teďka vychází ze školy,to je hrůza,měl jsme jednoho na praxi a strašný
Odpovědět
urbisek, ja som ti v inej téme písala, že mám veľkú úctu k práci truhlárov, ktorí sú normálni a mám k nim veľký rešpekt, ale tých je len pár. Som o tom presvedčená, stretávam sa s týmito informáciámi veľmi veľmi často. Takže keď čítam vetu, ktorú si napísal, že obyčajný truhlár ti vyjde viac vstříc ako značkové štúdiá - tak mám dosť. Naproti tomu značkové štúdio - všetko bolo ideálne. To je moja skúsenosť. Ja viem, že všade sa chyba môže stať - ale pravdepodobnosť problémov ja mám už jasnú.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky , pridavam muj postreh z KIKA, nechali jsme si kuchyn navrhnout a překvapila nás dost vysoká cena, a přesně jak řiká aji... na naše názory nebrali zádný ohled, tak jsme jim podekovali a šli jsme o dům dál....
Odpovědět
urbisek, tá skúsenosť nebola s mladým neskúseným, naopak - starý tĺk to bol. A pred časom mi jeden dobrý znamý rozprával o tom ako mu stolár vyrábal a montoval linku, to bola katastrofa. Rozumiem nábytkárstvu - o tom viac som bola v šoku. :-p :-p :-p
Odpovědět
Článek se načítá
stolverka -jako určitě je super,když přijdeš do studia a je tamkvaliikovaná obsliha a ví co a jak.Ale fakt mě mrzí,že jste potkaly takový blby.Já opravdu znám super truhláře,který jsou stará špičková škola(třeba můj děda),ale je pravda,že znám i ty horší ,ale tím mám zase víc práce
Odpovědět
děvčata na chvilku mě omluvte můsím pochodovat z malou amálkou,nechce abych vysedával u počítače,ale abych s ní pochodoval po bytě :-D
Odpovědět
urbisek, veď ty za to nemôžeš - ale ja už som nekompromisná, preto mám veľký problém objednať si dvere - bojím sa hrozne.
Odpovědět
tak už jsem zpět(už jsem přebalil)To mě překvapoje že starý vlk neuměl namontovat kuchyň,možná se ti staří vlci špatně učí novým věcem ;-(
Odpovědět
stolverka -no jako z dveřma to není sranda,to se ti nedivím,že se bojíš .To už ak musí být truhlář aby ti udělal super dveře!!! :-)
Odpovědět
Stolverka, teda ty toho Urbiska pěkně pronásleduješ... :-D Urbisek, já myslím, že budeš muset zajet na Slováky a ukázat tam Stolverce, zač je toho loket a urobit ji poriadne vrata! :-D A propo, nezaložíme téma "Truhláři ano nebo ne?", ať tu neblokujem? :-D
Odpovědět
namontovať ani vyrobiť - a on robí hlavne kuchyne, strašné čosi. urbisek, som teraz ale úplne mimo tému. Dvere stolárovi vyrobiť asi nedám, na to odvahu nemám, to by som musela viac dverí od neho vidieť, ale bojím sa aj tej dverárskej firme to dať. Za chvíľku idem dávať jedny veľké sklenené posuvné - aj z toho mám obavy, lebo už som zažila toľko sfušovaných vecí, des.
Odpovědět
alcar -jako to není vůbec sranda. A na slovensu mám příbezného truhláře.Ale nevím co jak dělá jen se slyšel příhodu,že mu zákazník neměl jak zaplatit tak mu dal živou srnu(sice nevím,kde jí ten zákazník vzal,ale prej je to pravda) :-D :-D 8-)
Odpovědět
alcar, neprenasledujem, ja som taká zlatá dífča :-D :-D :-D
Odpovědět
urbisek, nikomu to nehovor, ale dejú sa strašné veci, jedna moja známa účtovníčka nedostala zaplatené za vedenia účtovníctva firme peniazmi, ale domácim koláčom, lebo firma prachy nemala. :-D
Odpovědět
stolverka -no aspoň se namlsala :-D :-D .No ,ale vážně to je hrůza.Ta já sem zažil,že se nedostal i nic :-S :-(
Odpovědět
Tož to ten koláč musel být hooooooooodně velký, ne? :-D A srnu bych si teda dala, ale mrtvou na talíři... x-) Teda ale my jsme fakt mimo téma.... :-N :-x Nás zase smažou... :-D
Odpovědět
Tak tam napiš jako každé druhé slovo Kika
Odpovědět
Ivet: nechápu proč by některá značka z Kiki by nemohla odpovídat kvalitou jako Hanák ;-) Myslím, si že Hanák taky neni zas tak vyjímečný od ostatních jak všichni propagujou, vlastní zkušenost, hlavně je to značka!!!A v Kice jsou různý značky tak si myslím, že i některý kuchyně tam můžou být kvalitní!! Vem si jak když půjdeš do outletu s oblečením tak tam též jsou různé značky některé dobré některé horší ,ale vybereš si, a někdy to co mám velkou značku tak neni super.... viz třeba stím oblečením....mám doma spousty značkových oblečení ...a někdy je lepší třeba to triko z obyčejnýho Reservedu ;-) Tak nechápu proč máš na to takový jednotvárný názor...navíc třeba zmíněná Nobilie se prodává i v Německu vyloženě ve studiu jako má právě Hanák....tak nevim ;-)
Odpovědět
nebo abych to upřesnila tak to není úplně stejný jako je Hanákk,ale podle názoru urbiska tak za 1) je to Německá značka , né žádný Polsko 2) mají prý dobrý kování jako Hanák ;-) Tak bych to zase tak neodsuzovala, já si to tedy každopádně oběhám a uvidím co a jak ;-)
Odpovědět
petris - také si myslím,že to tam nemusí byt nejhorší,ale ta cena ja tu děvčata píšou ;-(
Odpovědět
neznamená, že keď niekto používa kovanie ako Hanák, tak má nábytok v takej kvalite a štandarde ;-)
Odpovědět
nikdo neřiká stolverko, že kdo používá kování jako Hanák tak musí být zaručeně kvalitní ;-) Jen to že nemusí být zase tak špatný jak tu psala Iveta psala, nevím jak řikám mě docela ta Nobilie láká a risknu to a zajdu tam a pak Vám písnu časem jak to dopadlo jaký dojem na mě udělali a tak ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?