Nehladká pracovní deska

Máte prosím někdo pracovní desku, která není hladká? Mám vybranou Polyform P105 Roche béžový ale mám strach z údržby. Bohužel nic jiného se mi tam moc nehodí, takže bych musela složitě vybírat dál, ale zase nechci aby mě to pořád štvalo, proto chci předejít špatnému výběru. Jak se vám taková deska čistí? Nejsou tam drážky, jako např. struktura dřeva, ale takové jakoby fleky, kulaté strukturování, nevím jak to popsat, každopádně není hladká. Za odpovědi děkuji.
Odpovědět
Mám strukturu dřeva - čištění je opravdu horší. Není to nic nepřekonatelného, ale s hladkou plochou, kterou jsem měla dřív a kde setření linky bylo šup, šup, se to fakt srovnat nedá.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam strukturu dreva, je to Egger, rada s hranatou hranou a umyvani je v pohode, pouzivam jen vodu a houbovou uterku a nikdy jsem nezaznamenala problem.
Odpovědět
@mardaren Tez mame strukturu dreva od Egger, Halifax a tez mi to prijde na cisteni uplne ok. Setru vlhkym hadrem a je to.
Odpovědět
Profilova fotka
@mardaren mám desku Halixax od Eggeru, je opravdu docela dost strukturovaná a údržba naprosto bez problémů. Jen setřu hadříkem jako každou jinou desku.
Odpovědět
Profilova fotka
@mardaren je fakt, ze na tom drevu se spoustu toho "ztrati", jak pisou vyse. Ja mam ale bilou se strukturou a asi uz bych do ni nesla, i kdyz to neni tak hrozny jednou za mesic dukladneji vydrhnout, ale uz bych asi po zkusenosti volila hladkou....na druhou stranu vim, ze mam cisto ;-) :-D
Odpovědět
Mám šedou strukturovanou desku a už bych do ní nešla. Špína se tam drží dost a jediné, čím mi to jde umýt, je nano houbička.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?