Nerezové spotřebiče - vaše zkušenosti a doporučení

Chtěla bych si pořídit do kuchyně nerezové spotřebiče (respektive sporák, digestoř, lednice atd.), osobní zkušenost nemám, ale pár lidí mi to vymlouvá, že prý lepší na údržbu jsou spotřebiče bílé, protože se snadněji čistí, není na nich vše tolik vidět.. jakou máte zkušenost? Děkuji za jakoukoliv radu!
Odpovědět
Profilova fotka
@jittuska my mame nerezove vsetko okrem chladnicky.. a ziaden problem. Ak je nerez bruseny nie lesteny nie je problem. Mame aj drez tam je to horsie, ale tam je stale voda, zbytky atd.. tak tam je to tazsie. ale spotrebice bez problemu.. a predpokladam ze ta odhovaraju ti ktori to nemaju :) vacsinou to tak byva
Odpovědět
Po 10 rokoch nerezovych spotrebicov sme pomenili vsetko za biele. Nerez nikdy viac!!! Sice vyzera elegantne,ale zena je otrokom kuchyne a neustaleho lestenia...
Odpovědět
My mame nerezove. Okrem varnej dosky a umyvadla. Nevidim v tom problem. Tie nerezove panely len pretrem a v pohode. Aj chladnicka.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme nerez ledničku, mikrovlnku, troubu a úplně v pohodě... Občas to přejedu švédskou utěrkou a je klid. V pohodě bych do toho šla znova.
Odpovědět
Tak my máme také téměř vše nerez, kromě vestavné myčky a už bych to nechtěla, máme ten nerez broušený ne leštěný, ale stejně je to na údržbu daleko horší než bílá, hlavně pokud máš děti, no a manžel také zavírá lednici, že ošmatá dvířka (jako by tam neměl madla). U té digestoře je to lepší, tu si ovládám sama, ale třeba i prach je tam daleko víc vidět než na jiné barvě, takže za mě ne.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem také pro NE,když mi začala "nerezová" lednice liebher reznout tak jsem málem vylítla z kůže a teď máme až na digestoř vše bílé a černé sklo a to je na údžbu 100% méně náročné.
Odpovědět
@jittuska nerez se špatně udržuje ale sporák si třeba jiný neumím představit, možná až ho začnou dělat v granitu :-)
Odpovědět
Děkuji za typy a postřehy, dost mi to pomohlo v rozmyšlení se. A mirelcom, děkuji za tu fotku, myslím, že to nakonec udělám tak, že si koupím nějakou podobnou varnou desku a troubu s minimem nerezových ploch a bude vystaráno :) bude to na pohled pěkné, ale také lepší na údržbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jittuska Doporučuji každý kousek ohmatat, abys viděla, jestli jsou vidět otisky. U myčky a trouby nic vidět není, ale na digestoři je poznat každý otisk prstů :-S
Odpovědět
@jittuska mam vsetky spotrebice nerezove a manzelka si to chvali. Ked sme este byvali v byte, tak sme rovnako mali nerezove spotrebice a tie sa zle udrziavali. Dnesne su vsak predpokladam inak technologicky spracovane nakolko naozaj udrzba je viditelne lepsia. Mojej mame sa ani nechcelo verit kym to u nas nevyskusala ze pouzivame iba vlhku(od cistej vody) utierku a nic viac.
Odpovědět
Profilova fotka
nie je nerez, ako nerez...fakt si poskusaj, a uvidis, ci ostavaju cmuhy, chytance, Ale urcite sa lahsie udrziavaju biele ako nerezove veci. Ja idem zosaliet z digestora, a dres uz ani neriesim. Je mi to uz jedno, neda sa ho mat stale pekny, to som uz vzdala. Keby mam vyberat 2.krat, urcite si vyberiem biele..
Odpovědět
Pokud mozno tak ne, plynovou desku jsem vybirala cerny sklo, prave kuli udrzbe, a troubu si jeste rozmyslim,ale nerezu chci bud zadny nebo minimum, lednici jen bila...nechce se mi to lestit...stve me to i na bateriich..o bily se vubec nemusim starat,ale v koupelce je videt kazda kapka...
Odpovědět
Článek se načítá
A má niekto spotrebiče z bieleho skla - varnú platňu, rúru a mikrovlnku ? Ako sa udržujú ? Ako dlho ich máte ? Nezažlne to časom ?
Odpovědět
Profilova fotka
@motylik3 tak to by mně taky zajímalo :-) ... nějaké zkušenosti?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ja koukam po bilych spotrebicich z Ikey a asi do nich pujdu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?