Nohy ke kuchyni z IKEY - potřebuji snížit

Uvažuji o pořízení nové kuchyně IKEA (systém METOD), ale spodní skříňky jsou na mě dost vysoké - 80 cm skřínka + 8 cm nohy/sokl + ještě cca 3 cm pracovní deska. Potřebovala bych je tedy maximálně snížit. Protože se samotným korpusem skříňky nic neudělám, napadá mě vyměnit nohy za nižší. Myslíte, že by to šlo? Např. jejich systém PLATSA má nižší nohy: https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pr... Děkuji
Odpovědět
Ahoj, mám stejný problém. Já se potřebuji dostat deskou pod okno které je od podlahy 89cm. Mohla byste prosím někdo změřit výšku soklu a posoudit zda by Vám nevadilo mít ho o 3cm nižší? Nožičky kuchyně by manžel upravil.Tedy mluvím též o kuchyni Metod z Ikea. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste minuly rok Ikea normalne nabizela nizke skrinky vysky 60cm. Mohly se doplnit vyssimi nozickami nebo i vlastnimi dle potrebne vysky.
Odpovědět
Muzete dospod navrtat jakekoliv, jen tam maji otvor na ty standardni, tak budete vrtat mimo ne. My mame v obyvaku skrinky bez soklu, jen s centimetrovou "nozkou", aby nebyly skrine primo na zemi. Jen pak musite upravit sokl.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@jablkaahrusky mohu se zeptat, jak jste nižší kuchyň vyřešili? Pokud se uříznou nožky, jde to i u myčky? Děkuji
Odpovědět
Nakonec máme kuchyň na míru od truhláře a byla to dobrá volba.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@dandenka Mohu se prosím zeptat, jak to dopadlo u Vás? Tedy pokud jste nižší kuchyň Ikea realizovali? Také chceme kuchyň z Ikei níže, ale nevíme jak to půjde v kombinaci s vestavnou myčkou. Děkuji.
Odpovědět
Dobrý den, nakonec jsme výšku nechali. Jde jen o zvyk a teď bych neměnila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?