Nová kuchyně - prosím o vaše názory

Ahoj, dávám dohromady kuchyň do malého prostoru a prostě s tím nejsem moc spokojená (nevím přesně, jak na ty horní skříňky - "nezařezávají" se spodníma + mi přijdou malé :-( ) Nevím, zda neposunout sporák ještě trošku doleva - větší pracovní plocha) nebo naopak co nejvíce doprava. vy, co máte rádi prostor na vaření - co byste poradili? (samozřejmě všechny názory jsou vítány). Vezmu každou radu (je to 1,78 na 2,63 a nastavuju to o ten kousíček - jde to o cca 80 cm) Moc děkuji, Blanka
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě sestava OK :-) - Hl.pracovní plocha mezi varnoudeskou a drezem je. - Myčka je umístěná mimo hl.pracovní plochu a pod odkapávačem. Chválím :-)
Odpovědět
@verunky nemas pocit, ze bych mela posunout sporak vice do leva? horni skrinky "neladi" se spodnimi - mam se tim trapit? (nebo nechat predelat). moc dekuji za tip!
Odpovědět
Profilova fotka
Neprijde mi že by to nejak extreme neladilo, nepusobi to na me nijak spatne.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych teda ty horní skřínky dala jinak - přijdou mi moc uzké a vysoké. Otevírat se budou asi klasicky, vid? Já bych volila otevírání nahoru - je to super praktické.
Odpovědět
Profilova fotka
@1leontynka ma spravdu ze jsou dost vysoke, brala jsem to tam že je @bukvicky chce mit tak, spis jsem se zamerovala na rozmisteni spodnich skrinek ;-) Neznam presny rozmer te steny s hornima skrinkama abych mohla neco vymyslet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě to přijde dobrý sporák bych už nechala tam kde je.sice máš prac plochu mezi dřezem a sporákem ale myslím si že víc budeš využívat plochu na levo od sporáku.
Odpovědět
@verunky diky za info. No mam ty skrinky vymysleny az ke stropu - vytvorit co nejvice ulozneho prostoru. Strop je 2.64 a cca 5-10 cm bude zaslep - at se tam neprasi (rada bych otviraci nahoru, vypadaji fajn, ale jsem pak limitovana prostorem - ty pry kvuli pantum vetsi nejdou). Premyslim, ze bych si je sirsi udelala. Cekam na rozmery od pani, co mi projekt pripravila, aby mi to potvrdila - stale nevim
Odpovědět
@ratatooy souhlasim - taky si myslim, ze budu delat i na levo, kor kdyz tam je vyhled do obyvaku na zbytek rodiny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bukvicky přesně ja mam prostoru hodně ale hlavni pracovní ploch je na baru pač chci byt čelem do obyvaku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?