Jaké vybrat obklady za rustikální bílý sporák a digestoř?

Chtěla bych moc poprosit o radu. Plánuji novou kuchyň do U v barvě vanilka. V kuchyňi chci mít 50 cm kombinovaný sporák s bílou rustikální digestoří a potřebuji poradit s výběrem obkladu za sporáka a digestoř. Mám rádá teplé barvičky a fak nevím, co tám dát.
Odpovědět
@pepakrasny dala bych bílý s nějakým nádechem do šeda nebo béžova. Máme Rako Triangle bílý - je matný s takovýma sem tam šedýma šmouhama (není to jednolitá barva) a krásně nám to pasuje k vanilce dvířkám a světlý beton pracovní desce. Myslím, že by se Vám to hodilo i k té rustikální digestoři. Není bílý, je to taková krémová barva ani béžová ani šedá. Chce to ale vidět ten obklad naživo. Já ho viděla v Siku a bylo hned rozhodnuto. 316,-Kč/m2. Jakou máte prac.desku a korpus skříněk??
Odpovědět
Profilova fotka
@pepakrasny Také mám ráda teplé barvičky a proto je můj sen dát jako obklady také něco teplého. Pořád se hledám, ale určitě to nebude nic světlého. Moc se mi např. líbí obklady u @romanka30.
Odpovědět
@kkaccullka Díky za reakci ,-) zatím ještě nemám vybráno. Můžete mi poslat pro inspiraci foto vaší kuchyňě. Díky, Martina
Odpovědět
@slunickomil Na mě jsou od té romanky už moc takové syté
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?