Obklady nebo zástěna z lamina?

Profilova fotka
Mám naplánovanou matnou bílou kuchyni, pracovní deska dekor dub a stejně tak zádová deska dub....ale docela se bojím vzhledu. Tak uvažuji nad obkladem. Ale jde na obklad nalepit deska pracovní? Nechci tam mýt lišty. Jestli obklady tak hledám hladké matné a něco zajímavého bílého ale nevšedního. Struktura nebo tak něco ale bílé. Děkuji
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
skřínky budou v rovině, digestoř bude zcela schovaná. V pravo budou jen spodní skřínky. Aby mě šlo světlo od okna na desku a nestínily tomu skřínky. Dávám foto pro představu.
Odpovědět
@ninjatka Můžu Vám nabídnout kvalitní originální obklad značky GRAFTAZIT®, hodí se především do kuchyní, interiéru budov, ale také exteriéru s individuálním potiskem z jednoho kusu o maximálních rozměrech 3240x1495 mm. Lze ho použít za všechny typy sporáků, včetně plynových. Graftazit® je voděodolný, odolává bez problémů horké páře, nekoroduje ani nenabobtnává, nedeformuje se a je plně recyklovatelný. Je možné ho ošetřovat všemi běžnými neabrazivními čistícími prostředky bez obsahu chlóru, amoniaku a ředidlových rozpouštědel stejně tak jako většinu vybavení domácnosti. Další skvělá věc je, že na tento obklad můžete nechat potisknout jakýkoliv motiv. Více informací a fotogalerii najdete na našich webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
@graftazit mohu se zeptat jen orientacne, jak si stoji cenove vuci lacobelu a kalenemu sklu? Dekuji
Odpovědět
@blahova_andrea Cena Graftazitu® je 3989 Kč za 1 m2 skutečné plochy včetně DPH a grafického zpracování.
Odpovědět
Profilova fotka
@ninjatka pokud chceš raději obklady než lamino, tak doporučuji spíše větší formát, ať je minimum spár. ale někomu to nevadí. mě třeba to čištění moc nebaví a v nájmu jsme měli malé světlé čtverce. dokonce v několika. už nechci :-D napojení by neměl být problém. dneska to má hodně lidí bez lišty. dala bych obklad kousek za desku, desku dorazila a zasilikonovala. my budeme dávat asi sklo. deska je, na to se položí sklo a do spáry se dá silikon. mám pocit, že to stejně dělá i u těch lamin, pokud nechceš lištu, tak něčím to zaplácnout stejně musí. ale odborník nejsem, jen co jsem tak vykoukala a vyčetla. třeba ti k tomu napojení napíše někdo něco víc odborného
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@graftazit Já jsem zrovna jedna z těch co nechce sklo :-D Chci skandinávský styl kuchyně :) Ale děkuji Navíc vše chci matné doma
Odpovědět
Profilova fotka
@graftazit Nebo o co přesně jde?
Odpovědět
@ninjatka Graftazit® je moderní materiál o síle 3 mm, který je tvořen hliníkem a polyethylenem. Svým složením dosahuje velmi vysoké pevnosti při relativně nízké hmotnosti. Právě jeho malá tloušťka a nízká hmotnost umožňují aplikaci například na starý obklad bez nutnosti jakéhokoliv bourání starých obkladů, ale také všude tam, kde není možné užít těžké obložení, jako je obklad sádrokartonových příček. Celistvost a absence spár ve velké ploše jsou další nespornou výhodou tohoto materiálu pro velmi snadnou údržbu a hygienické prostředí. Je celoplošně lakovaný MATNÝM saténovým lakem, který zaručuje absolutní praktičnosti údržby. Je voděodolný, odolává bez problémů horké páře, nekoroduje ani nenabobtnává, nedeformuje se a je plně recyklovatelný. Je plnohodnotnou alternativou k moderním grafickým obkladům z kaleného skla, avšak podstatně cenově dostupnější. Jeho povrch je také oproti sklu mnohonásobně praktičtější, neboť není nutné neustálé leštění k bezchybnému estetickému výsledku.
Odpovědět
Profilova fotka
@graftazit ted jsem koukla a to je něco :)
Odpovědět
Profilova fotka
@graftazit Co když bych brala motiv moře? Lze to? Nemáte nějaké nabídky ohledně pláže, moře? Či něco co jde d oSkandinávského stylu?
Odpovědět
@ninjatka Určitě to problém není, podívejte se na naše webové stránky do galerie...jinak i na stránkách najdete odkaz na fotobanku, kde máte možnost najít spoustu motivů (moře, pláže...) Vyberete si motiv, který se Vám líbí a my Vám ho navrhneme na Váš obklad. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@graftazit také zvažuji, že příteli nabídnu graftazit. léta touží po kaleném sklu, ale pokud by byl krásný efekt a výrazně nižší cena... :-) je možné mít jen čistě bílou nebo jde vždy o vzory?
Odpovědět
@blahova_andrea Rozdílů je hodně, cena :-) (Graftazit za m2 3989 Kč), u Graftazitu se jedná o přímý potisk, nikoliv o nalepenou folii, což je velmi důležitá vlastnost Graftazitového obkladu zaručující nepropálení povrchu horkými předměty a rozpáleným olejem, můžete ho použít i za plynový sporák oprotí kalenému sklu, na Graftazitu neulpívá vodní kámen,.....Výrobu realizujeme na nejmodernějších UV tiskárnách, kde kvalita tisku skutečně odpovídá fototiskovému vjemu. Díky tomu dosahujeme vysoké sytosti barev a ostrosti tištěných motivů v každém detailu.....Je možnost i bílý vzor, ale nejednalo by se o čistě sněhově bílou.
Odpovědět
Profilova fotka
@graftazit my máme indukci, takže plyn nás netrápí ;-) jde nám fakt o vzhled, cenu, praktičnost, údržbu, bezspárovost...a o co by se tedy jednalo v případě bílé? my totiž chtěli původně čistě bílé sklo. nemáme zrovna tradiční kuchyni, myslím, že se tam většina věcí moc nehodí, jsme spíš minimalisté a nemůžeme se dohodnout jak dál místnost ladit, proto se obávám, že na nějakém vzoru bychom se těžko shodli :-(
Odpovědět
@blahova_andrea Tak to Vám všechno Graftazit splní :-) Graftazit je hladký a nejsou na něm žádné spáry. Nečistoty a mastnoty se snadno uvolní. Údržba povrchu se dá přirovnat k teflonu. Díky matnému saténovému lakování odpadá neustálé leštění jako u lesklých skleněných obkladů. Nabízím možnost objednání vzorku, abyste se seznámili s materiálem a kvalitou tisku. Jedná se o čistě bílý mat.
Odpovědět
Profilova fotka
@graftazit děkuji. předám odkaz na vaše stránky, ať si to prostuduje. sklo je jeho snem, ale je fajn mít další alternativy :-)
Odpovědět
@blahova_andrea I my moc děkujeme za Váš zájem o Graftazit.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea U nás je graftazit taky jedna ze zvažovaných variant. Před časem jsem si nechal poslat vzorek, který jsme podrobili dlouhé a náročné zatěžkávací zkoušce. Už přes rok jej používáme jako prkýnko na krájení a pravidelně ho umýváme v myčce. Zhodnotil bych to takto: Není lesklý a myslím že lesku nelze dosáhnout. Zaměnitelný za sklo tedy není. Na druhou stranu uměl bych si představit si nafotit bílou stěnu a použít to jako vzor. Pak by to od stěny bylo na pohled skoro nerozeznatelné. V porovnání se sklem jeho povrch tolik neklouže, ale udržuje se dobře. Nožem jde poškrábat, ale ani v okolí narušeného povrchu se zbytek povrchu samovolně dále nenarušuje. I po pravidelném mytí si zachovává svoji barevnost. Zkoušel jsem na něj nalít i horký olej z pánve a nijak mu to neublížilo.
Odpovědět
@jakuda Vím, že nebyla zpráva (příspěvek) určená nám, ale i tak děkujeme za Váš zájem o Graftazit. Můžu se zeptat, jestli splnil Vaše očekávání? Po náročné zatěžkávací zkoušce z Vaší strany. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda díky moc za recenzi :-) a za jak dlouho bude aktuální konečný výběr? zda sklo nebo graftazit? k čemu se tedy kloníte víc?
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea U nás už sklo v podstatě vypadlo ze hry. Rozhodujeme se jestli tam dáme graftazit, nebo lamino. Pro graftazit hraje odolnost a vaha, pro lamino stejny dekor jako dvirka linky.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda aha, tak u nás lamino nepřicházelo v úvahu od začátku. chlap touží léta po skle, tak buď ho graftazit zaujme a změní názor a nebo bude prostě to sklo :-N proč jste vy to sklo vyřadili?
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea nehodi se ke stylu v jakem budeme kuchyn zarizovat, proc u vas neprichazelo v uvahu ani bile nebo sede lamino?
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda my jsme o laminu vůbec neuvažovali. sklo se prostě udržuje lépe. šedé už by bylo moc, dekor kuchyně už je tam taky hooodně a bílé v žádném případě. to leda to sklo. my právě potřebujeme bílou, protože máme málo světla a dost tmavou kuchyni. kdybych měla celou kuchyni světlou a k tomu pracovní desku a desku na zeď tmavou, tak by to bylo jiné.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda také se rozhoduji zda lamino nebo graftazit. Kachle a sklo nechceme. Ale je těžké to sladit. Mám klasićkou bílou kuchyni a dekor desky dub přírodní. Tak zástěna měla být z toho lamina ale v pravo na holé zdi by se mě to nelíbilo. Tak nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea Koukni na fb na ně, mají tam hodně fotek. Mě se líbí ten bílý s modrýma nitkama. Asi si nechám poslat vzorek. Chtěla jsme lamino jak je na fotce na hoře a na pravo na zdi, že bych dala moře ( miluji moře a pláže) Ale zas jak by to vypadalo, že by to nebylo po celé kuchyni? Neokouká se mě to? Nebude mě každé ráno štvát, že nejsem opravdu u moře? To je otázek.... :-D Alespon, že to sklo padlo, právě, že se dobře udržuje ale je na tom vše vidět hned. Obklady padly díky spárám se mě to rozleželo, že ne. Tak lamino nebo graftazit nebo kombinace. Ale fakt jak by to vypadalo to nevím. Neporadíš?
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda Jak je to v skutečnosti tlusté? Mě u obkladu a lamina vadí, že to má 1 cm. Což na holé zdi jak vidíš v pravo na hoře by bylo škaredé. Mě by se to nelíbilo teda.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda U nás ani sklo nepřicházelo v uvahu, nehodí se nám k stylu. Právě celou kuchyni ladím do minimalistického stylu ale v skandinávském stylu. Což k tomu jde to lamio v dekoru dubu nejvíc ale co na ten bok??? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea Já mám strach abych to nepředřevovala :-D Deka dub, boky u ostrůvku dub, u kuchyně bok od okna také dub. Jinak je celá matná bílá vč, korpusu a soklu. Podlaha dub. A dveře také dub. :-D :-D :-D Tak právě mám strach yby toho dubu nebylo moooc. Ale líbí se mě kombinace jak to mají tady http://bydlenijeumeni.cz/koukalovi-pr... Když mě poradíš budu ráda. :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?