Obklady za vanilkovou linku

Dobrý den, prosím o radu, jak barevně sladit obklady za kuchyňskou linkou a protilinkou. Stěny a dveře budou bílé. Kuchyňská linka bude vanilkově žlutá (styl spíš rustikální nebo něco jako Provence), pracovní deska bude v odstínu Dub Hunton tmavý a vinylová podlaha bude Pískovec Ivory. Spotřebiče budou bílé. Hodí se k tomu všemu spíše obklady do béžova a nebo do bíla? Nebo jiná barva? A spíše větší a rektifikované obklady nebo menší? Děkuji za rady.
Odpovědět
A fotka by pro predstavivost nebyla? My budeme mit take vanilkovou kuchyn, Provence... Bile dvere, svetle hnedou prirodni podlahu, pracovni desku budeme mit ve stejne barve. Akorat zdi chci v pastelove svetle barve. Nabytek bude okolo kuchyne bilo-hnedy. Tudiz a chci mit dum v Provence stylu, jsem vybrala obklady bile. (nevim, jak to nazvat, ale obklady budou jakoby palubky v imitaci dreva, jestli mi rozumis. 😊
Odpovědět
https://www.google.com/search?q=obkla...
Odpovědět
@sonaxoxo nevím, jestli je to přímo Provance, to naše. Vyrábí nám to Gabon na zakázku, takže fotku nemám, ale dám sem odkaz kuchyně, kterou má Gabon v katalogu. https://www.gabon.cz/028-kuchyn/ Vycházeli jsme z ní. Barva kuchyně je stejná, zásuvky budeme mít výsuvné a horní skříňky budou na horní otvírání. Úchytky budou jine, bez keramiky. Ta obrovská skleněná vitrina u nás vůbec nebude, ani ty další věci na zavěšení hrnků. Tvar kuchyně a umístění trouby bude úplně jiné. Podlahu jsem vyfotila v obchodě, barvu desky jsem stáhla u výrobce. Mám strach, že když budou obklady bílé, nebude to ladit k lince. Když ale budou béžové nebudou se s linkou slévat na jeden celek? Tady v tomto opravdu nevím.
Odpovědět
Rozumim ti. https://demannergesund.com/kuchyn%C4%... Posilam odkaz, ja se inspiruji a hledam na netu, abych zkloubila barvy v kuchyni. Ja vlastne budu mit jinou barvu zdi, kuchynske linky, tudiz kdyz dam bilou barvu obkladu, tak se mi kuchyn nesleje, no..
Odpovědět
Dobrý den, jukněte ke mě do alba Vítejte ... v bytě jsme měli vanilkovou kuchyň :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme taky vanilkovou linku, je tedy cca 10let stará (v domě už byla při koupi). Korpus je třešeň a dvířka jsou něco vanilka nebo slonová kost. Místo obkladu byla původně deska - třešeň. My dali obklad Rako up ten světlý. Vypadá to dobře. S bílou se to netluce. Doporučuji jít vybírat obklad s kusem linky 😉
Odpovědět
@sonaxoxo děkuji za odpověď
Odpovědět
@katcha82 děkuji za odpověď
Odpovědět
@mam2016 děkuji za odpověď
Odpovědět
Máme vanilkovou kuchyni v lesku. Pracovní deska tmavý ořech. Vkoformatovy obklad bílý 60x60. Podlaha jasan a všechny dveře v dekoru jasan. Stěny bílé. Ja bych šla do něčeho světlého. Neutralniho.
Odpovědět
@janaturk děkuji za odpověď
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?