Od kdy platí záruka na spotřebiče, které máme od kuchyňského studia?

Prosím nevíte někdo, od kdy platí záruka na spotřebiče, které jsme si koupili od kuchynského studia Oresi společně s kuchyní? Bohužel až ted jsem si všimla, že kuchyň nám montovali od 4.4. do 6.4., na faktuře ale je datum 1.4. a a dodacím listu 4.4. Nakonec nenamontovali všechny spotřebiče, protože jeden nedorazil (nebyl na skladě). Takže nám ho pak domontovali 20.4., ale na faktuře za tento poslední spotřebič je datum 8.4. a dodacím listě k tomuto spotřebiče je dokonce 4.4. jako datum dodání (bohužel jsem si toho při podpisu nevšimla). Na předávacím protokolu k celé kuchyni a spotřebičům je datum 6.4. Nelíbí se mi to, protože obyčejný člověk, který není účetní se v tom těžko vyzná. Ale podle mě to teda správné není. Nevíte někdo od kdy nám běží záruka?
Odpovědět
Profilova fotka
@jaasminka ja bych se ridila bud dodacim listem nebo predavacim protokolem.... ale pokud to domontovali 20. mel by tam byt tenhle datum. Zaruka by mela byt ode dne posledniho predani, ale pokud na to neni papir.... no co ti na to rict .. Oresi (a to nebyl jediny problem vid)
Odpovědět
@verunky Já jsem jim ještě ten předávaci protokol nepodepsala po tom výstupu. A oba ty předavací protokoly jak na linku tak na spotřebiče asi přepíšu datum na datum kdy domontovali poslední spotřebič a opravili nedostatky. Myslíš, že to tak bude správně? Já bych řekla, že předávat kuchyn by měli až tehdy, kdy je kompletně hotová vč. všech spotřebičů.
Odpovědět
Profilova fotka
@jaasminka presne tak
Odpovědět
Profilova fotka
Mělo by to být datum uvedení spotřebičů do kuchyňské linky a jejich konečné zprovoznění, uasazení, předání. Takže určitě datum, kdy bylo vše tak jak mělo bejt.Čili konečně dokončená celá kuchyně. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?