Odšťavňovač. Jsou modernější v něčem lepší?

Ahoj vsem. Rada bych si poridila novy odstavnovac. Mam jeden uz cca 10 let a zajimalo by me, jestli modernejsi odstavnovace jsou v necem lepsi a jestli mate zkusenosti s nejakym, ktery se hlavne dobre cisti. Diky.
Odpovědět
Ahojky, dostali jsme vloni jako svatební dar odšťavňovač Philips, a musím ho pochválit. Používáme ho dost často a zatím jsem nenašla žádnou závadu. Bohužel to ale nemůžu porovnat se staršími modely, ale co jsem tak studovala na internetu, prý se levnější a starší modely musí po určité době odšťavňování vypnout a nechat vychladnout. Ten náš se vypínat nemusí. Další věc je velikost otvoru na vhazování ovoce, je dost velký, takže jablka stačí překrojit na polovinu. Čím větší díra, tím lepší. Čištění - máme myčku, to je ideální. Jinak to samozřejmě chce vyčistit hned, když to naschne, ani myčka nepomůže. Jediné, co se čistí ručně, je kovový filtr, ale jde to dobře. Jinak i na ruční čištění jsou i ostatní díly dobré, nejsou na něm žádné škvíry, kde by dužnina zůstávala.
Odpovědět
Ahoj! My máme odšťavňovač Scarlett a jsme s ním moc spokojeni - dokovce v nějakým srovnávacím testu (podobného výkonu) vyhrál nad dvěma značkovýma odšťavnňovači... ;-)
Odpovědět
ahoj zuz, a ma nejake vychytavky pro cisteni nebo je to spis klasika?
Odpovědět
S jinými nemám zkušenost, tak nevím :-| .... Ale vždycky jsme to v pohodě umyli pod tekoucí vodou - hlavně sítko - to šlo nejhůř.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?