Doporučení na odšťavňovač a smoothie

Dobry den, neporadite prosim nejaky dobry spotrebic na pripravu cerstvych stav a smoothies? Jedna se o jeden spotrebic nebo o nekolik? Slysela jsem, ze pry je dobry od kitchen aid a bosch. Poradite prosim? Idealne bych radsi mela 1 spotrebic z duvody uspory mista. Diky predem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mam KA mixer a na smoothie je super
Odpovědět
Profilova fotka
@syeli Na Smoothie potřebuje kvalitní mixér a na šťávy zase odštavňovač. Koukni na stránky společnosti Atranet. Na Smoothie bych doporučil Vitamix. Na šťávy zase Ceado. Každopádně vybírejte rozumem. Za čas to stejně omrzí. https://www.atranet.cz
Odpovědět
@verunky a muzu se prosim zeptat na model?
Odpovědět
Nejlepší odšťavňovač je podle, nejen, mých zkušeností odšťavňovačeHurom G2. Má úžasné parametry. podívejte se na jeho stránky. Odšťavňuji každý den a jsem s ním 100% spokojená.
Odpovědět
Mám dobrou zkušenost s Vitamixem na smoothies <3
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Na šťávy ti neporadím, jelikož je moc nevyrábím kvůli alergii. Ale na smoothie je fajn Miomat. Koupili jsme ho před miminkem, kvůli tomu, že dělá i kašičky, polívky atd. Po rýžovaru je to další věc, kterou miluju, jelikož jen nahážu, čas si to ohlídá, namixuje, dokonce v případě teplých pokrmů teplotu ještě nějaký čas udrží. Výborná záležitost. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?