Ohřevná zásuvka v kuchyni, máte zkušenost?

Profilova fotka
Zrovna plánuji kuchyň a objevila jsem pro mne zajímavou věc, a to ohřevnou zásuvku. Má s ní někdo zkušenost?
Odpovědět
@fofinha Vyborna vec, ja sama ji budu mit a klientum bezne navrhujeme. Je to super pro nahrati taliru, rozmrazovani potravin, dohrivani jidla kdyz ma nekdo zpozdeni u stolu.
Odpovědět
@martii1 Taky jsem na ní narazil a nevím co si o ní myslet... To funguje jako normální trouba nebo v čem je rozdíl oproti troubě?
Odpovědět
@requied Tohle hreje jen na nizkou teplotu cca 30-80°C, je to jako doplnek trouby. Hlavne je to na udrzovani velmi nizke teploty pred servirovanim. Nekdo do toho dava kynout testo, nekdo rozmrazuje. Ale podle me nejzasadnejsi je moznost predehrivani nadobi.
Odpovědět
@martii1 ale to přece umí i každá trouba ne?
Odpovědět
@requied Ale pokud v ní něco připravuji, nemůžu zároveň předehřívat talíře nebo ohřívat pečivo.
Odpovědět
@lowlands ano, to samozřejmě. Na druhou stranu talíř klidně předehřeju klidně i u pečícího se kuřete v troubě ohřáté na 200° a kvůli rozmrazení pečiva mi to přijde jako celkem zbytečný spotřebič.
Odpovědět
@lowlands Kdyz mam neco v troube, tak se tam nevejdou 4 talire. Nebo naopak kdyz je trouba prazdna, tak nebudu zapinat troubu s vysokym prikonem.
Odpovědět
@martii1 4 talíře snad položíte na sebe a ohřejete najednou ne? Jinak trouba s vysokým příkonem sežere pro ohřátí talíře prakticky stejné množství elektřiny jako "zásuvka" s menším příkonem. Jen k tomu bude potřeba kratší doba. Jinak by mě docela zajímalo kolik lidí si doma před nandáním jídla talíř předehřívá... jestli párkrát ročně na nějaké ˇslavnostnější jídlo", ale pro normální použití prostě nevidím smysl.
Odpovědět
@requied Jeste je tam dohrev jidla, to v troube tezko udelate....kdyz min teplota je 50°C.....ja to nikomu nevnucuji, ja sem s ni spokojena, ohrivame talire pred kazdym jidlem.
Odpovědět
tak vetsinou je to právě pod kávovar ať to ladí velikostí a designem s velkou troubou, a pouziva se treba na hrnicky ke kávě
Odpovědět
@spaly pravda, na to jsem zapomnela.....bez nahrati hrnku je ristretto studene hned.
Odpovědět
To jste mi vnuknuli zajímavý nápad do kuchyně. Myslela jsem, že toto je akorát v profesionálních kuchyních. Docela se mi to líbíl. A kolik tak ta zásuvka stojí?
Odpovědět
Článek se načítá
@teron 3 000 - 30 000 podle kvality a vyrobce
Odpovědět
my tuto zásuvku máme navrhnutou pouze at sedí designově a velikostně kávovar s troubou od stolaře, bez výhřevu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam zkušenost buď se v ni dáji jen nahrivat talíře a nebo se dá použit i jsko "trouba" pečení při nízké teplotě ... tu cenu bych navýšila 10 - 50tis ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?