Okno v kuchyni - rovnoběžně s deskou nebo parapet?

Dobrý den, v kuchyni budu mít podlouhlé okno 200 x 55 cm a přemýšlím, zda umístit okno hned rovnoběžně s pracovní deskou nebo udělat odskok a vytvořit 3-4 cm parapet. Můžete mi poradit co by jste radši preferovali a proč? Děkuji za názor.
Odpovědět
@charlotka05 podle me je to jedno. Mela jsem mit v jedne linii, ale vyslo mi 3cm nad linkou-nevadi mi to, kdyz utiram linku nemusim vzdycky prerovnavat veci na parapetu :-)
Odpovědět
@bamak takže vám to dělníci popletli? A zužilo se vám tím okno a nebo to udělali celé výš?
Odpovědět
@charlotka05 ani nevim, neresila jsem to :-) . Stavebni firma byla velmi precizni, presna, takoveto chzbz nedelala, okno je 60cm-coz je spravne....no tak asi mam niz kuchynskou linku :-) .
Odpovědět
@charlotka05 No nam ted zamerovali linku do kuchyne a budeme mit pracovni desku protazenou do obou oken. Pan zamerovac to moc nechvalil, rikal, ze to neni spatne, ale ze sam by si to nedal. Ze se tam deska setkava s nizsi teplotou od okna a zbytecne to tam teplotne pracuje. Parapet je primo na to delany, ale kuchynske desky tak uplne ne. Mne nakonec nepresvedcil a nechal jsem to udelat az k oknu, kdyz uz jsme to tak planovali a okno uz zvednout jaksi neslo :-)
Odpovědět
My mame az k oknu a planovali jsme to tak schvalne.
Odpovědět
@makymj Děkuji za foto. Vy máte nějakou speciální desku koukám. Ta se musí dobře udržovat :-)
Odpovědět
@mirekb Tak hlavně aby to fungovalo a nezlobilo to. Já si myslím, že si to taky tak nakonec uděláme.
Odpovědět
@charlotka05 Neni zac. Ano, je to umely kamen technistone.
Odpovědět
@makymj joooo o tom mi říkal jeden truhlář :-D :-D
Odpovědět
Prosím dámy :-) vy, které máte pracovní desku místo parapetu... kde vám končí ta deska? Vede až pod okno nebo končí jakoby před tím oknem? :-S :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?