Osvětlení do kuchyně s vypínačem

Prosím o radu ohledně osvětlení nad kuchyňskou linku. Jde o prostor délky 210 cm. Bohužel ovšem nemáme zvláštní vypínač na dané osvětlení, a z tohoto důvodu hledáme nějaké svítidlo s vypínačem. Rovněž jsme uvažovali o led pásku s dotykovým vypínačem. Zářivku nechceme. Doporučujete led pásek do rohové lišty s dotykovým vypínačem? Podařilo se mi rovněž najít led svítidlo s vypínačem délky 130 cm, avšak netuším, zda bude dostačující.
Odpovědět
Můžu se zeptat, na co bude ten vypínač na tom LED pásku? To budete dávat ten LED pásek do zásuvky? Protože pokud to napojíte na okruh světla, co je na centrální osvětlení kuchyně, tak by mi to nedávalo úplně smysl....
Odpovědět
Osvětlení budeme zapojovat do zásuvky. Rozvody už jsou dané, a na okruh to napojit už nelze.
Odpovědět
Zdravím, je otázka jestli chcete koupit už hotový výrobek, nebo spíše jednotlivé díly, které si dáte dohromady. V případě varianty 1) jste poměrně omezeni nabídkou. Když si vše nakoupíte podle potřeby, tak to budete mít 100% tak, jak si představujete. Jsem určitě pro tuto variantu. Obecně je potřeba: * LED pásek - můžete si navíc vybrat požadovanou barvu nebo tepotu bílé barvy * napájecí zdroj - pozor, aby byl dostatečně výkonný * profil, do kterého zasadíte LED pásek * vypínač, ovladač, spínač - můžete si klidně pořídit dálkové ovládání Chce to jen trochu zručnosti, ale stojí to za to. Podívejte se například sem http://www.t-led.cz/led-pasky-do-kuchyne jsou tam jednak ukázky, jak to může vypadat ale také i detailní postup, jak jednotlivé komponenty vybrat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?