Podlaha do kuchyně

Ahoj holky,chci se zeptat,jakou máte podlahu v kuchyni a jakou byste po letech užívání doporučily? Vinil by byl asi ideál, ale ten manžel nechce. Moje představa je taková,že kolem ostrůvku a linky bude dlažba a ve zbytku kuchyně budeme mít dřevěnou. Máte to tak někdo? U dřeva mám strach,že bude dost trpět, hlavně až budou děti a sem tam neco vylijí. Máte někdo zkusenost s dřevěnou podlahou v kuchyni? Nebo co doporučujete vy? Děkuji moc a budu ráda za vaše poznatky.
Odpovědět
@izarea My máme dubové parkety všude, tedy i okolo linky. Mám malé dítě, samozřejmě občas něco vylije, ale ještě se mi nestalo, že bych o tom nevěděla a nesetřela to. Dřevo je normálně ošetřené a těch pár minut styku s vodou mu určitě neuškodí.
Odpovědět
Profilova fotka
@izarea Tchýně má v kuchyni odjakživa dřevo. Vždycky, když tam našim dětem něco spadne, s něčím ťuknou, tak nadskakuje metr vysoko. 🙂 Za ty nervy by mi to asi nestálo. Tedy za nervy manželovy, mi by taková "patina" asi nevadila. Druhat věc je, že se pak ve vzniklých důlcích a rýhách usazuje trochu špína... My jsme tedy z praktických důvodů zvolili do kuchyně vinyl, kolem dřezu je furt našlapáno, asi jsme prasátka a já v kuchyni dost řadím...Ale jestli nebudete šíleně prožívat drobné nehody, tak proč ne, je to teplé, přírodní, krásné a hezky se vám sjednotí celý prostor.
Odpovědět
Máme lamino a po 7 letech je zatím v pořádku. Dlažbu bych nechtěla, tu jsme měli kdysi v bytě a jak něco spadlo na zem, tak tu a tam se něco odštíplo a do výměny se po letech už nikomu nechtělo. Nakonec se přes to hodilo lino a bylo.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dal do "kuchyňoobýváku" vinyl a nemůžu si na nic stěžovat
Odpovědět
Profilova fotka
je to asi co clovek to nazor ja mam (a vzdycky jsem mela ) vsude krome ložnic dlazbu :-)
Odpovědět
Máme dřevo v celém bytě, i v kuchyni. Děti už máme větší a vědí, že když něco ukápne, mají utřít. Během vaření se hlídám a když tak utřu, ale to jsem dělala, i když jsem měla dlažbu nebo u našich lino. Za tu jednolitost a krásu to stojí 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?