Podlaha k červené kuchyni. Co radíte?

Ahoj, chtěla bych poradit - máme červenou lesklou kuchyň, k tomu máme i některé nástěnné skříňky černé, takže řešíme jakou barvu plovoučky k této kombinaci....přítel prosazuje hodně světlou - bílou břízu, já jsem naopak pro něco tmavšího...navíc je kuchyň spojená s obývákem, takže potřebujeme, aby to opravdu vypadalo dobře....co radíte vy? Díky S.
Odpovědět
myslím,že světlá podlaha bude vypadat moc hezky... jinak jsem dost viděla kombinaci červená linka a šedá dlažba(+kov spotřebiče) kukni sem:http://forum.living.cz/viewtopic.php?f=35&t=2174648&st=0&sk=t&sd=a jsou tam sice jen kuchyně z Ikea, ale pár červenejch tam najdeš a s různejma podlahama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ofce, aku mas v kuchyni pracovnu dosku? skus mozno podlahu zladit s nou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít taky červenou v lesku, k tomu šedou dlažbu ( světlunko šedou v matu) a podlaha bude tmavý a světlý proužky( něco jako zebrano), ale rozhodně bych šla do světlejší, ale zase bílá bříza je už fakt příliš světlá..spíš tak něco do dubu..To budete i v kuchyni mít plovoučku??
Odpovědět
Profilova fotka
do kuchyne bych si asi plovoucku nedavala. My meli k cervene kuchyni sedou vymalbu a tmave sedou dlazbu
Odpovědět
Plovoucka v kuchyni je fakt na nic. Kamoska ma tu nejtvrdsi, spadl ji tam nuz a zustala ryha a to nechtejte vedet, co tam je za krater po uklouznute palicce na maso :-N Lepsi fakt dlazba. Nasi maji parkety a to je taky dost na nic a hodne choulostive, my mame lino a nemuzu si to vynachvalit, lepsi, nez vsecko, co jsme doted meli - neni to ani studene, je to docela mekke a nic se tomu nestane, kdyz neco upadne ;-)
Odpovědět
mmmk - my máme to...ééé...marmoleum? prostě lino, co je takový plastičtější, vypadá jako dřevo. je moc hezký, měkký, teplý a není vidět hned, že je to zakydaný. ovšem jak je to takové plastické, tak se v tom usazuje docela bordel, takže sice každej den prosvištím byt s mopem v ruce, ale jednou za týden musím pěkně na čtyři a drbatdrbatdrbatdrabat. 8-( 8-( :-D
Odpovědět
Holky, tak pracovní deska bude taková šedá, spíše stříbrná - máme takové i sokly....no jinak s tou plovoučkou tedy nevím...já jsem původně chtěla také dlažbu, ale nakonec tak nějak z toho sešlo....chystáme se vymalovat jednu stěnu do šeda, tak nevím zda by i šedá nebo tmavá dlažba k tomu nebyla až moc...- aby kuchyň nebyla příliš tmavá.... ale co se týče plovoučky tak zkusím ještě projet nějaké diskuze, ptala jsem se po kamarádkách a některé by ji nechtěly v kuchyni, jiné zase naopak jsou celkem spokojené....ale říkám si že opravdu na světlé podlaze bude cokoliv vidět, každý drobek a nečistota..tak zkouším doma přemlouvat na tmavší - i co se týče obýváku...do ložnice chce naopak přítel wenge plovoučku...naprostý opak...
Odpovědět
Ahoj, my máme přesně kuchyň jako plánujete vy - pa odlahu spíš světlejší. Jsem chtěla břízu, ale tobychom museli měnit i dveře, a když už v obýváku, tak všude...nakonec jsme nechali takovou středně světlou, ale kdybych se rozhodovala, tak bych si dala tu břízu.
Odpovědět
Profilova fotka
ofce, presne tak jsem to mela, mozna vystracham obrazek...chvili vydrz
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my mame cervenou kuchyn a k tomu mame cerno bilou sachovici dlazbu, je to sice mazec, spouste lidi se to nelib, ale mne jo :-D
Odpovědět
Blani, tak to jsem ráda, že někdo má stejný nápad jako my :-) my právě komplet předěláváme celý byt, takže vlastně vše si můžem uzpůsobit jak chceme, dveře ještě ani nemáme pořádně vybrané...jinak kristi, za obrázek budu ráda, přece jenom by mi to pomohlo více než moje fantazie ;-) a maruško - myslím, že důležitý je, že kuchyňka včetně dlažby se líbí tobě a doma 8-) ať si dá každý co chce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak je tam, mrkni
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj tak já mám červeno-šedou kuchyň a podlahu višeň(vypadá spíš jako ořech) a je to plovoučka laminátová ,sice tam mám dvě dírky od nože,ale když mi spadne hrnec tak aspoň enzničí celou podlahu,brácha má dlažbu v kuchyňi a švagrovce spadl hrnec a dlažba jí praskal,tak nevím co je lepší :-| ,ale já jsem spokojená
Odpovědět
Kristi - vypada to moc pekne....no jeste popremyslim.. =-)
Odpovědět
mame plavačku v kucyni a neni to ziadny problem a spadlo mi uz vselico :-N z dlazby sa odlupne alebo praskne ked na nu spadne nieco tazke takze to vyde asi tak narovnako. Asi najbezpecnejsi material je potom fakt to lino. Aj ked ... na starom byte som mala lino a zdobilo hopar nie prilis peknych zasekov :-N My mame podlahu bledu nieco ako brez - bieleny javor. Mame cerveno sivu obyvacku a pekne to k tomu ide. Tak si myslim ze aj v kuchyni by to bolo fajn
Odpovědět
Ofce: měli jsme kuchyňskou linku dlouho červenou lesklou. K tomu deska a dlaždičky šedé, podlaha světle šedá. Malba bílá nebo jednu chvíli byl na jedné zdi kus tapety bíločervené pruhy. Podlahu bych dala určitě světlejší.
Odpovědět
Olusenka: tak asi zvitezi ta svetla, nevim zda ta briza, ale tak neco podobneho...jeste hledam inspiraci na netu, koukam jake barvy podlah maji k cervenym kuchynim..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?