Podle čeho jste vybírali vestavnou mikrovlnku?

Profilova fotka
Podle ceho jste vybitali vestavnou mikrovlnku? Me se zdaji vsechny tak malicke, ze se tam nevejde talir. Funkci moc nepotrebuju, snadna udrzba.
Odpovědět
Profilova fotka
Mikkrovlnku jsem vybirala podle vzhledu, aby se hodila k troube. Mame oboji ve vysoke skrini. Pouzivame ji jen na ohrev, takze me zajimal hlavne vzhled a obsah. Foto mam ve fotoblogu.
Odpovědět
Profilova fotka
@delisaaa podle vzhledu a ceny, vestavné jsou dost drahé, tak jsme vzali tu nejlevnější, talíř se do ní v poho vejde ;-) Máme od Gorenje.
Odpovědět
Profilova fotka
Vybírala bych určitě podle trouby, pokud budou pod sebou, tak aby byly z jedné série. Já mám pouze dekorační kryt a za ním mikrovlnku obyčejnou. Mám spotřebiče Gorenje a tam sice vestavná mikrovlnka k sérii ORA-ITO je, ale nesmyslně má madlo vertikálně, když na troubě je horizontálně. Tak jsem vzala jen dekorační kryt mikrovlnky, který má madlo stejně jako trouba a hezky to ladí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dik za nazory @petrsv1000, @cecetka @petrasafr troubu a mikrovlnku budu mit uplne nejdal od sebe, tak nemusim brat ze stejne serie.
Odpovědět
Profilova fotka
@delisaaa já bych stejně vybírala, aby byly designově co nejpodobnější. Pokud budou spotřebiče nerez, tak aby byla taky nerez, podobné madlo, podobné "čudlíky", aby nebyla třeba černá.
Odpovědět
@delisaaa podle vzhledu a podle velikosti - potřebovali jsme velký talíř
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?