Pomůže mi prosím, někdo překreslit obrázek kuchyně do 3D pohledu?

Ráda bych poprosila někoho, kdo by byl tak ochotný a mohl mi překreslit obrázek kuchyně do 3D pohledu. Vím, že je řada programů, které se dají stáhnout, ale já jsem na to tak negramotná, že bych kuchyni kreslila přinejmenším rok. V obrázku je zakreslený půdorys spodních skříněk. Odsavač by měl být komínový 60 nebo 90 cm, podle volby horních skříněk. Ty bych ráda měla na straně s lednicí 3x 60 výklop a do rohu jak to vyjde, roh nevyužitý a na straně s odsavačem po jedné výklopné skříňce. Lednice bude nevestavná 175 cm vysoká. Ráda bych ji nějakým vhodným způsobem "zapojila" do zbývající linky (nad ní skříňka a po bocích desky z korpusu - ty mohou být tloušťky stejné jako pracovní deska). Od lednice k boční zdi by mělo být alespoň 8 cm mezera (je tu parapet okna). Barva dvířek by se mi líbila světlá (slonová kost, magnolie...), korpus, pracovní deska a obkladová deska z dekoru, který se by hodil k podlaze, jejíž obrázek přikládám. Snad jsem to popsala alespoň trošku srozumitelně. Pokud by se někdo našel, byla bych moc ráda. Předem mockrát děkuji. Jitka
Odpovědět
Profilova fotka
@jitkahrad :-)
Odpovědět
Překreslit to neumím, ale zaujal mne ten roh. To bude úplně nevyužitý? Resp. jak se do té skříňky budeš dostávat, když jsou z obou stran šuplíky?
Odpovědět
Roh bude nevyužitý. Rozhodla jsem se tak proto, že úložného prostoru bude zřejmě dostatek a do šuplíků dám lépe věci, které běžně potřebuji při vaření. Při rohové skříňce bych sem zřejmě uložila jen méně používané věci.
Odpovědět
A pokud bych se dala systém typu karuselu nebo ledvinek, tak si myslím, že ten úložný prostor stejně vyjde téměř nastejno.
Odpovědět
Máme v plánování přibližně stejně velkou kuchyň a pořád mám pocit málo místa :) ... tak obdivuju, že aspon někdo se vejde :) Já bych roh chtěla řešit zešikmeným rohem, aby se právě do té skříňky dalo rozumně dostat a asi tam bude koš a takové ty věci jaky pytlíky, jar a pod., co není potřeba mít v šuplíkách a člověk to nemusí vytahovat nutně denně, tak se tím jednou za čas prohrabe. Ale třeba máš velkou spíž nebo podobné prostory a můžeš si to dovolit, jen je to netradiční ;-)
Odpovědět
@ecving sešikmený roh ale není úplná výhra - tím, že tam nedáš poličky (pokud počítáš s košem), tak využiješ jen ,,spodní část" a za koš se taky blbě dostává...já mám dva klasické rohy...jeden je plně otvíratelný (dvířka se zalamují) - na dvou poličkách tam mám hrnce, krásně se tam dostanu - za nimi se už dostává hůř, takže tam mám to, co nevyužívám často (velké hrnce, talíře atd.). Druhý roh mám otvíratelný normálně jako skříňku - a ten je na prd, tam se dostanu jen kousek...když tak vyfotím...o tom prvním systému jsem netušila, že existuje, než mi ho ukázali ;-)
Odpovědět
@anitia (zatím navrhujeme, v kuchyni ještě není ani omítka, takže změny možné :) ) poličky budou, resp. asi jedna ... bylo mi řečeno, že není problém vyříznout a upravit dle potřeby, až vybereme sortery na tříděný odpad, což bude hlavní věc, ke které tam budu potřebovat častý přístup .... koše jsem chtěla nějaké na tom výsuvném platě, ale ještě jsem se tím, pravda, moc nezabývala ostatní věci tam umístěné budou opravdu příležitostnými záležitostmi, jako např. pekáč na kachnu, velikonoční ubrousky a vánoční formičky zalamovací dvířka mě moc neoslovují, radši bych ten "neostrý roh" ale jsme hrubo mimo téma zakladatelky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V planovaci IKEA si to jednoducho naplanujes a budes mat 2d aj lubovolny 3d pohlad. Nic neistalujes, ide to cez web. Nie je to nic zloziteho. Mozes to pouzit, aj ked IKEA kuchynu nakoniec kupit neplanujes. Alebo sa obrat na nejake konkretne kuchynske studio a tam ti 3d model urobia. Myslim ale, ze ti to nedaju v elektronickej podobe, ak si u nich kuchynu neplanujes kupit. Do ruky ale jeden-dva pohlady vytlacene ti asi daju. My sme sli cestou ikei a boli sme spokojni...
Odpovědět
Profilova fotka
@jitkahrad pokud je nevyužitý roh z druhé strany v prostoru dají se udělat poličky z druhé strany...tak jsme to řešili my...
Odpovědět
Jojo plánovač ikea, bez instalace a uplne jednoduchy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?