Ponorný mixér, máte zkušenost?

Ahoj, máte někdo zkušenosti s těmito mixéry? Vybírám jeden jako svatební dar, obadva mají pěkné recenzce na netu a pořáád se nějak nemůžu rozhodnout :-) http://mixery.heureka.cz/kenwood-hb-8... http://mixery.heureka.cz/braun-mr-570...
Odpovědět
@xlostris já mám ten braun, akorát starší model, kde je ta velká nádoba bez těch struhadel. A jsme moc spokojeni :-) Nedávno se tu ptala tuším mitote na ponorné mixéry.
Odpovědět
No mě ten Braun přijde taky trochu lepší, co se týče výbavy. Jen výkonnější asi bude Kenwood...ale když jsem Kenwood viděla v elektru, tak měl nalomenou přívodní šńůru k mixéru, tak bych měla trochu strach, že se to častým používáním nalomí i mě....teda nevěstě =-)
Odpovědět
Máme Kenwood HB 724 od Vánoc a nemůžeme si jej vynachválit. Nicméně v této cenové relaci neprohloupíte ani s Braunem. Spíš bych porovnával možnosti, tj. výbavu, ale také zvážil, jestli celou výbavu vůbec někdy obdarovaný využije.
Odpovědět
@xlostris já mam Braun, jen ne tak širokou paletu příslušenství a jsem spokojená - slouží už asi 4 roky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xlostris My máme ten druhý, Braun a naprostá spokojenost :-)) Udělá vše co potřebuju a tím, že má nerez tu nohu tak s ním můžete dělat i omáčky za "varu" :-) Výbava je taky super, jen ten tu tříšť jsem s ním ještě nezkoušela.
Odpovědět
Díky za příspěvky ;-) Nakonec jsme objednali Braun...tak snad bude spokojená i nevěsta 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už s křížkem po funuse :-), ale máme taky Kenwooda a zrovna včera jsem dělal hrachovku a možnost mixování ještě horké polívky v hrnci je prima. Strouhám tím i brambory na bramboráky (jinak jsem líný) a sekám semínka a ořechy (slunečnici, len).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?