Poradíte s výběrem podlahy a obkladů do kuchyně?

Profilova fotka
Stále si lámeme hlavu s výběrem vhodné podlahy a obkladů do kuchyně. Kuchyň (místnost) je na jižní stranu, má okno a balkonové dveře do zahrady. Kuchyňská linka bude javor medový a pracovní deska černý mramor matný, dřez granit blanco světlý. Podlahovou krytinu chceme lino (nebo vinyl), ale vůbec netušíme, jakou barvu. A to samé s obklady za linku, nechci sklo ani desky, ráda bych velkoformátové obkladačky, ale stále nevím, jakou barvu. Dekorace kuchyně budou do červené barvy. Díky moc všem za rady a nápady, popř. i s odkazem kde sehnat! Moc mi pomůžete!
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je to dobrý takhle, jak je to v návrhu, působí to čistě a přitom teple:-)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud máte interiér laděn do světlé barvy nebála bych se tmavé podlahy a pak i jako kontrast tmavých obkladů třeba wenge
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, klidně bych volila takhle světlou barvu nebo lehce tmavší, aby to nebylo mdlé, ale pozor na dřeviny - aby jich tam nebylo moc a netloukli se. Obklad za pracovní deskou bych stejně vybírala až následně po instalaci kuchyňské linky - obklad je pak sice pracnější, ale lépe to vypadá (začíná se spárou nad pracovní deskou, která se pak vyplní silikonem - "těsnící" lišta už není třeba)
Odpovědět
Ahoj, pokud chceš interiér oživit, dala bych za kuchyňskou linku mozaiku nějakou hnědočernou, viděla jsem ji ve formě čtverců složenou z těch malinkých, takže se to i dobře lepilo a pak jen vyspárovalo, vypadá to moc pěkně a oživí to. http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-... http://www.mozaiky.net/detail-366.html http://www.nejlevnejsi-obklady.cz/moz... Držím palce při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by se líbila podlaha asi šedá a stejná šedá i jako obklad za linku. Pokud je to na jižní stranu, neměla bych z toho strach. Pokud byste radši něco světlejšího, pak bych ten zadní obklad volila ve stejném odstínu, jako je dřez. A pokud se nebojíte barev, tak byste mohli zkusit např. vínově červený obklad (ty červené talířky na vizualizaci totiž hezky ladí). Podlahu bych ale nechala šedou. Mohla bych, mimo Tvoji otázku, poprosit o název toho závěsného systému za pracovní deskou? Víš, jak jsou na tom ty nože, apod.. Třeba do IP. Děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já bych dala pracoví desku a desku za kuchyň podobnou k linu , nějakou tmavší hnědou mapř. viz foto
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pokud je místnost celkově světlá a prosluněná, ladila bych podlahu i obklady za linkou podle pracovní desky, tzn. do nějaké tmavší našedlé. Za pracovní desku linky bych nedala obklady, ale desku, kvůli údržbě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?