Poraďte, jakou vestavnou troubu pořídit?

Profilova fotka
Zařizujeme kuchyň a vybíráme vesetavné spotřebiče. Zastavila jsme se hlavně u trouby, protože na té mi hodně záleží. Jakou zvolit, aby byla snadná údržba, zároven měla chlazení, aby se dítě nepopálilo a dobře se v ní peklo?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já mám Siemens, peče skvěle, dvířka jsou jen teplá, vůbec ne horká...Siemens HB43GT540E.Má i funkci samočištění,ale zatím jsem nezkoušela. Navíc má i teleskopické výsuvy a rychloohřev.
Odpovědět
Profilova fotka
@marriet1 Ahoj taky záleží jakou máš představu o ceně, ale pokud nechceš být otrokem trouby tak vybírej s pyrolízou ( tu mam ja a takhle se čistí https://www.youtube.com/watch?v=fjf7d... ) Poměr cena výkon - Electrolux, AEG, BSH (Bosch-Siemens), Bandt a pak ty dražší Miele (každý výrobce má jak "nižší" řadu tak i top modely
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tuto troubu a jsme s ní moc spokojeni: http://pecici-trouby.heureka.cz/elect... .Má zasunovací ovládací kolečka (aby pořád "netrčela ven"), pěkný design, má obrovský vnitřní prostor (největší co jsme u vestavných trub našli), má pyrolízu, dvířka zůstávají studená, gril je nažhavený velmi rychle, ovládání snadné, veškeré programy, které jsou potřeba (pečeme v troubě několikrát týdně všechna možná jídla i moučníky), dokonce má i jedny teleskopické výsuvy (ty jsme ještě nenamontovali :-) ).
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 Jak dlouho uz tu troubu mas? prave na siemens ctu posledni dobou dobre reference, ale zase neznam nikoho kdo by ji uz mel delsi dobu, tak porad vaham, jestli to neni jen takovy aktualni boom :-/ ja chci prave hlavne ty teleskopicke vysuvy a u elektrolux ktery se mi libi byva treba jen jeden, coz mi prijde blbe a nejdou dalsi dokoupit, u whirpool jdou sice dokoupit ale zase reference na to jak pecou jsou dost rozporuplne a navic se pry pri pyrolyze dvirka prehrivaji i pres 100stupnu :-( @marriet1 Resim ted presne totez, na ostatnich spotrebicich mi tolik nezalezi, takze se snazim najit nejaky vyhodny set trouba+indukce+mycka a vybiram primarne podle trouby, takze diky za zelozeni diskuze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě jedna důležitá výhoda u electrolux - má 300 stupňů, takže pizza za 4 minuty jako od Itala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg v provozu ji mám teprve 3 týdny,co jsme se nastěhovali...moje známá, co má zeťáka v Electroworldu říkala, že Whirpoolu se vyhýbat obloukem..
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 No prave si rikam, ze kdyz uz i Ikea od whirpoolu utika, tak tam asi bude fakt neco hodne spatne :-/ asi to tedy vyhraje electrolux kvuli te troube, po ktere touzim uz tolik let :-D a tu jejich mycku proste riskneme a uvidime..
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg electrolux si myslim bude dobry...mamka ma lednici a chvali si ji,tak jsem si taky koupila monoklimnatickou od Electroluxu i indukci...
Odpovědět
Profilova fotka
Tu EOC 3430 mame tiez. Podla mna je ok, tiez sme chceli s pyrolyzou a s 300 stupnami, ako tu spominala monny3. Priatelovi akurat vadi, ze povrch ma taky, ze posobi lacno, akoby plastovo, ale zase aspon na tom nevidno odtlacky prstov :) A raz nam pri peceni zacala nejak vybrovat - je nromalne polozena v skrinke, neviem co jej bolo, za chvilu to prestalo... Inak sa rychlo zohreje, co je fajn. My inak teda mame kazdy spotrebic od inej znacky, nemame ich vedla seba a tak to podla mna vobec nevadi (vstavana chladnicka Gorenje, rura Electrolux, Indukcia IKEA, umyvacka Bosch). Ad Whirlpool: v Datarte sme sa na tuto znacku pytali a tam nam chlapik hovoril ze spatne su hlavne pracky. U ostatnych spotrebicov to nie je take kriticke. V podnajme sme mali Whirlpool troubu a sklokeramicku dosku a za 4 roky nebol ziaden problem. Aj ked pani domaca vravela ze ma tiez troubu Whirlpool u seba a ze cosi reklamovala.... Tak to je tazko.
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 tato trouba mě taky zaujala...hlavně ta fce pyrolýzy...už jsi ji zkoušela? a můžu se zeptat, horkovzduch to má, že? na heuréce píší, že ne, ale našla sem i, že ano a podle obrázku bych to také řekla...Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg mám tu stejnou troubu jako @evisek213 už rok a pořád úžasná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pe_ma2 jasně, horkovzduch to normálně má, pyrolízu už jsme zkoušeli a fakt funguje, už nikdy drhnutí připečených fleků drátěnkou ;-) My jsme s troubou fakt moc spokojení, velikost, funkce, programy a super je třeba detail, že na tebe zapípá, když dosáhla nastavené teploty ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@monny3 no tak to je super! díky :) ted už jen vybrat varnou desku a digestoř...s myčkou a pračkou myslím nebude problém :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pe_ma2 My máme indukci od Ikei v šířce 78 cm a jsme moc spokojení, dřív jsme měli klasickou 58 cm širokou a protože hodně vaříme, tak nám to vůbec nevyhovovalo, protože se vedle sebe nevešel velký hrnec a veliká pánev. Taky se dobře ovládá (zvlášť stupnice pro každou zónu) a dvě zóny se dokonce dají spojit, kdybys měla nějaký ultra veliký hrnec nebo pekáč ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 vidíš, to mě ani nenapadlo, že by se hodila širší varná deska...to mi taky vadí, že se mi to vedle sebe nevleze...no koukám, že je to pěkná palba v té ikea, ale ono to není nikde moc levnější...
Odpovědět
Profilova fotka
@pe_ma2 No ta z ikei je v téhle šířce nejlevnější co jsme sehnali ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 dám do té trouby jak máte i třeb 4 plechy naráz?
Odpovědět
Profilova fotka
@ratatooy Je tam 5 "lišt" na držení plechu, tady fotka vnitřku :-)
Odpovědět
Potvrdzujem, Electroluxka je vyborna a pyzoliza nezaplatitelna funkcia.
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 no uvidíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 ahoj, můžu se zeptat, jakou monoklimatickou ledničku od Elektroluxu máte? My jsme ve fázi vybírání spotřebičů, nechce se mi značky moc míchat, radši bych všechny měla od jedné, max. od 2, líbí se mi aeg, ale to je přes rozpočet, takže nejspíš vyhraje elektrolux. My uvažujeme o téhle ledničkce: http://lednice.heureka.cz/electrolux-...
Odpovědět
Profilova fotka
@sabcav ahoj, přesně tuhle máme..
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 díky, super, potěšila si mě x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@monny3 muzu dotaz k vasi troube Electrolux - psala jsi, ze ma 1 teles. vysuv... ja , co js koukala na specifikace ruzne, tak js nikde tuhle info nevycetla... jak to teda opravdu je???
Odpovědět
@kloudova ahoj, včera jsme tuhle troubu vybalili a jeden teleskop.výsuv má.
Odpovědět
@bublina88 děkuju a ještě dotaz - kolečka vpravo - je asi na stupně - ale to tam nejsou čísla, co přes net nevidím? a to vlevo nevidím rovněž nic - to je na co?? Taky je to takhle prázdné???
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky Jaká konkrétně Siemens to je ?
Odpovědět
Profilova fotka
@petrapk ?? to asi neni otazka na me? nebo nechapu na co se ptas? :-)
Odpovědět
@kloudova
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky jo bylo to na tebe :) Chtěla jsem vědět, jaká trouba je na videu, které jsi sdílela..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?