Potravinová skříň 30 cm - výsuvy nebo police?

Chtěla bych se zeptat, spíše abych si utřídila myšlenky. Chystáme potravinovou skříň,110cm široká ale jen 30cm hluboká. Mela jsem vysněnou s výsuvy, aby se mi tam super dostavalo,ale ted když vidím ten prostor tak mi přijde jestli nemám raději ušetřit a dat jen police, protože to vůbec není hluboké a většinu věcí ani za sebe nedám.nebo byste nechali výsuvy,treba aspoň do pasu. Děkuji za názor
Odpovědět
Profilova fotka
Dala bych dole vysuvy nahore police :-)
Odpovědět
@kacenkarrr já mám vysokou potravinovou skříň - od stropu až k zemi- s hloubkou 26cm. Vysněné jsem měla také výsuvy, ale vzhledem k hloubce mám nakonec všude jen police a je to ideální. Do té hloubky se vejdou věci prakticky jen do jedné řady. Nakonec jsem za to ráda, že to tak vyšlo..je to přehledné, nic nepřesouvám a nakonec jsem i dost ušetřila:).
Odpovědět
@kacenkarrr taky mam skrin jen 30 cm hlubokou a police jsou idealni. je to velmi prehledne i bez vysuvu. Na takto malou hloubku postradaji smysl a rozdil v cene je velky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak do 30cm hloubky bych asi výsuvy nedávala, přestože je jinak miluju. Tato hloubka bude myslím přehledná i bez výsuvů, snadno se dostaneš všude bez velkého přerovnávání. A navíc výsuvy přeci jen ten vnitřní prostor ještě zmenší, tak abys nakonec neměla čistou vnitřní hloubku šuplíků jen 20 cm - já mám potravinku hlubokou standardně 60cm a vnitřní hloubka plnovýsuvů Blum je jen asi 46cm. 30cm mám hluboké police ve špajzce a výsuvy mi tam fakt nechybí. Navíc budeš mít potravinku super širokou, takže určitě budeš mít možnost uspořádat potraviny přehledně i tak. Spíš bych možná mrkla po nějakých organizérech na drobnosti, jako třeba toto https://eshop.tescoma.cz/zasobnik-na-..., já to používám třeba na pudinky a věci na pečení. Anebo co udělat třeba uprostřed jen 1-2 výsuvy právě na ty drobnější věci a zbytek nechat police?
Odpovědět
@moncia Koukala jsem též na organizery a podobný jsem našla za 79 Kč od firmy Brang. Ta zelená vypadá dost jedovate :), ale někde je vidět na foto i průhledný. Zkušenost ale zatím nemám.
Odpovědět
Děkuji,taky právě bude od podlahy az ke stropu. Právě že samozřejmě hledáme každou korunu, takže by to byl docela podstatný rozdíl a peníze bych použila jinde. @pajkak @fyii myslíte ze bych mohla poprosit o foto otevřené? třeba do SZ? děkuji
Odpovědět
@moncia jj, přesně to jsme večer probirali s manželem, že vlastně spoustu prostoru sezerou ty vysuvy,celo, záda,ze je to dost škoda. Ale nad tim popremyslim,treba 2 ty nejnižší plnovysuvy od nich, tady tech mimi sáčku a pytlíčků mám hodně doma.
Odpovědět
Mám v plánu potrvinku 40 hlubokou a 80 širokou s posunovacimi dverami na pul 40/40 mohla bych taky poprosit foto vnitrku kdo ma hloubku tech 30?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?