Potravinová skříň 45 cm - ano či ne?

Profilova fotka
Dobrý den, prosím o radu. Má význam potravinová skříň široká 45 cm? Mala by vyzerať ako tá na fotke. Nie je to příliš uzke?
Odpovědět
@samasa ahoj, my máme 36 cm, bez výsuvů - je to zbylý prostor ve výklenku, kde je z jedné strany trouba a z druhé lednice, takže jsme to brali, že co zbyde, bude prostě potravinovka a úplně v pohodě. Nemáme tedy výsuvy, dali jsme klasické police a super, vleze se koření, sypké věci ) pudinky, mouky atd... oleje, octy atd... máme ji až po strop a super. ;-) Nebála abych se toho, jen bych se zeptala, kolik místa seberou ty výsuvy
Odpovědět
Bohatě, stačí i 30cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Do kuchyně plánuju 30 cm, protože to máme odzkoušené ze starého bytu a ve studiích jsou všichni zhrození, že do toho nic nedám ;-) Tak možná půjdu do 40 cm, ale víc ne, to už mi přijde zbytečný
Odpovědět
@samasa Mám 40 cm a je to v pohodě, 45 cm bude taky. Přibude místo, ale obsluha zůstane pořád dobrá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj 400mm široká s vysuvama je podle me dostacujici na sypke a suche potraviny :-)
Odpovědět
Já budu mít 40 a myslím že to bude stačit
Odpovědět
budeme mít 45 a v pohodě :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak když si vezmeš, že "normální" je 60,tak to není tak velký rozdíl..
Odpovědět
Myslím, že úplně v pohodě. Já mám taky užší a aspoň to mám všechno hezky roztříděné.
Odpovědět
ja mám 30cm. V pohode je - len sme dokupili do tej konštrukcie ešte dva koše. Originál boli pribalené 4 kusy na našu výšku.Mám také drôtene. Nemusím vytierať prach z nich. Proste ked to nevychádza inak, človek je rád aj za takú šírku. Cím je širšia je aj ťažšia na vysúvanie. Predsa ak tam dáš muku olej a podobne, to su ťažke veci.
Odpovědět
mám hloubku 53cm a šíři 58cm, je zděná, od podlahy ke stropu výška 250cm. Je to bez výsuvů, bohužel, s výsuvnými policemi nebo drátěnými šuplíky by stála asi tolik, jako nás stála celá nová kuchyňská linka i se spotřebiči, takže to jsem bohužel musela oželet. A musím říct, že praská ve švech a nestačí a to tam spoustu věcí ani nemám, třeba zásoby octa, oleje, mléko, brambory a někdy i větší zásoby mouky nebo cukru mám jinde. Vrchní a dvě spodní patra nezabírají jenom potraviny ale třeba smaltovaný litinový hrnec, topinkovač, mixér, formy na dorty aj.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?