Pračka v horní skříňce, je takové umístění utopie?

Zdravím všechny a mám takový možná trochu scifi dotaz. Máte někdo pračku v horní skříňce? Stalo se nám to, že jsme koupili pračku a stolař měl uzpůsobit kuchyňskou linku jejím rozměrům, jenže to nějak neklaplo a jediné místo, do nějž by se tahle těžká věc teď vlezla, je horní skříňka nad bojlerem. Tak se chci zeptat, jestli je takové umístění utopie, nebo to tak někdo už má. Bojim, bojim, kouká z toho průser, ale přeci jenom, kdyby náhodou... měnit pračku se mi opravdu moc nechce. Díky za názory! Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
??? ... vyměnila bych stolaře :-) .... dobrá rada, co? .... nějak si to neumím představit, nemáš foto? ... jak vysoko by to bylo?
Odpovědět
Jestli by to vůbec uneslo, váha pračky, pak ještě vody a mokrého prádla...
Odpovědět
Profilova fotka
@popinka007 To snad ani nejde. Nám v servisu říkali, že pračka musí stát ideálně vždy stabilně na zemi. Myslím, že by to ani žádná skříňka neunesla, pračka je těžká, do toho voda, prádlo a chvění při ždímání... :-| Stolař to prostě zvoral. Proč to celé nespraví? Na jeho náklady samozřejmě.
Odpovědět
No jo, ideálně - to je jasné. Ale ideální stav tady jaksi rozhodně nemáme :-| . Unést by to snad uneslo, pod tím je bojler - tzn. válec, takže v každém rohu by se to dalo nějakou železnou konstrukcí podepřít, ale děsí mě představa, že by se někdy zbláznila a pak nám roztřískala celou kuchyň. Je to totiž celkem dost vysoko. Ne celkem, fakt vysoko 8-) . Takže nic, asi to vzdávám a tímto zrovna teda nabízím pračku, lousknu ji do inzerátů. Stolař udělal typizovanou výšku, mohla být mnohem vyšší (můj má dva metry, já metr sedmdesát), domlouvali jsme se tak. Asi je to pro něj takto jednodušší. A určitě ho měnit nebudu, je to i naše chyba, že jsme se nedomluvili přesně. Dělá nám všechno uplně zadarmo, takže držíme hu*u a krok a musíme to hold nějak vyřešit.
Odpovědět
Profilova fotka
tak o tom jiná, když je to zadarmo ... prodala bych pračku a koupila novou vyhovující :-D
Odpovědět
Teď říkal, že máme vydržet, až se vrátí z dovči, něco prý vymyslí. Ale lámala jsem si hlavu poměrně dlouho, asi s tím nic nenaděláme :(.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?