Pracovni deska a korpus skrinek v dekoru beton tmavy nebo beton svetly, bila dvirka, mate nekdo?

Najde se, prosim, nekdo, kdo ma u kuchynske linky tuto barevnou kombinaci, pripadne alespon pracovni desku nebo korpus skrinek v barve tmaveho nebo svetleho betonu? Prosim o foto, nemuzu se rozhodnout, co vybrat. Dekuji
Odpovědět
Ahoj, tady mají tři barvy betonu na stránkách dein.cz , což mne nejdřív zaujalo - bílý, světle šedý a antracit, ale nakonec jsme na studiu vybrali komplet světle šedý beton - kuchyně Nobilia a desku obkladu v barvě zajímavého dřeva, co se nám přesně hodila k výrazné podlaze... S šedým betonem nám aspoň lépe splynula i "americká lednice" , kterou tam manžel musel za každou cenu mít a je to velká obluda. Ze stejného dekoru je i pracovní deska. Vyšlo to levněji než lesk a není na tom nic vidět.:-) Každému, kdo k nám přijde se moc líbí. Nejde mi to vyfotit, na fotce z mobilu mi to přesvítí LED lišta a blesk to zas nenasvítí..tak zkusím za světla.
Odpovědět
@marcimull ahoj,na té desce ze světlého betonu,ne zanechávají se tam stopy? Třeba po vínu nebo repe? Měli jsme ji navrhnutou, ale trošku se toho bojim.
Odpovědět
Profilova fotka
my plánujeme kuchyni z velké části z tmavého betonu a už se na ni moc těšíme :-)
Odpovědět
@marcimull moc hezke to mate. zkusite mi rosim vyfotit vetsi cast kuchyne? Za pracovni plochou mate take tento svetle sedy beton? A prosim vrchni skriny, jaky je to material dvirek? Dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@marcimull vypada to krasne :) uvazuji o necem podobnem v kombinaci se drevem. Poslala byste mo, prosim, vic fotek? Dekuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?