Pracovní deska technistone x dekton

Chtěla bych se zeptat, zda tady má někdo pracovní desku v kuchyni Dekton či Technistone. Máme cenovou nabídku na Dekton a Technistone (Dekton je lehce levnější, ale nelze do něj vyfrézovat odkapové plochy). Obě varianty umělého kamene jsou drahé a zajímaly by mě nějaké zkušenosti - doporučíte či ne (vybíráme hlavně dle zvoleného dekoru)? Jediný rozdíl kromě nemožnosti u dektonu mít vyfrézované odkapové plochy je poté v tloušťce, technistone pracovní deska 3 cm, obklad 2 cm; dekon 2 cm pracovní deska a obklad 0,8 cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám dekton a vyfrézované odkapové drážky - za mě stačí, ale snížená celá plocha s drážkami by mohla být lepší, i když nevím na co. Voda odtéká drážkami.
Odpovědět
My mame technistone v dekoru mramoru. Mame vyfrezovane odkapove drážky, dekor na sebe navazuje i s oblozenim stěny. Dělal to kamen dekor a byla jsem moc spokojena, prý dělají tak 80% všech kamenných desek v ČR. My to meli přes Sykoru. Používáme skoro 2 roky a na počátku jsem byla nervózní z údržby a zpětne se sobě divím. Udržuje se to dobre, ač bila, vše vždy šlo odstranit. A samozřejmě, žádné poškození nikde nemáme. Původně jsem chtěla keramickou desku, ale nebyla mi doporučena.
Odpovědět
@luckavra a proč nedoporučovali keramickou desku?
Odpovědět
@artep1987 náchylná na poškození
Odpovědět
@luckavra to mě překvapuje, vše co se o této desce píše je hlavně o její odolnosti
Odpovědět
@artep1987 ale dekton není keramika. Klidne zavolejte na ten kamen dekor, já to s nimi konzultovala. Mají zkušenosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?