Pracovní deska v šedostříbrné barvě

Profilova fotka
Poradíte prosím někdo konkrétního výrobce pracovní desky do kuchyně, která imituje nerez nebo hliník? Jaké máte zkušenosti s údržbou? Je jednobarevná deska bez sebemenšího vzorku hodně nepraktická? Díky za vaše postřehy.
Odpovědět
vyrobca egger - mam v albume
Odpovědět
Profilova fotka
@evikg Díky moc, jen jsem nakoukla, nemám teď moc času prohlížet všechny fotky, ale večer se k tomu vrátím, protože máte moc krásný interiér. Můžu se zeptat, který máte konkrétně dekor? Na Egger jsem se dívala už dříve, mají několik dekorů v imitaci kovu - hliník, nerez, titan... Díky.
Odpovědět
pozriem do vzorkovnikov, nepamatam si bohuzial nazov. Co si ale pamatam, ta kontrastna bocna ABS paska je initacia nerez. Takze doska nebude urcite nerez.
Odpovědět
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
@evikg Myslíte ABS paska na kuch. desce? Dívala jsem se znovu na fotku a nevidím tam žádnou kontrastní hranu. Že by fotky zkreslovaly?
Odpovědět
Profilova fotka
@bacuska666 Díky také za odkaz.
Odpovědět
tuto mam - Platinum grey: http://industry.egger.com/ex-eng/indu...
Odpovědět
hej, myslela som ABS pasku na kuch. doske. Paska je stredne siva a prac. doska svetlosiva
Odpovědět
Profilova fotka
já mám od Kronospanu tuto http://www.kronospan.cz/dekor--PE853-... , barva stříbrošedá a jsem spokojená, nějaké fotky mám v albu... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Co se týká barev do kuchyně, ať už jde o pracovní desky či cokoliv jiného, můžete se inspirovat třebav článku http://www.modrastrecha.cz/katalog/fi...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?