Příborník do kuchyně - kde koupím?

Profilova fotka
Prosím poraďte, kde koupit příborník do kuchyně. Nechali jsme si udělat kuchyn na míru, ale bohužel bez příborníku. Je to všechno jedna velikost, nebo je třeba dělat taky na zakázku? vím ,že třeba Ikea má jiné rozměry ...
Odpovědět
@marriet1 koupili jsme plastové v ikei a upravili. bylo to za pár kaček a není to poznat.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jde o plastovy příborník tak jsou ruzne velikosti vnitrniho "rozmisteni" a kraje se orezavaji primo na dany rozměr supliku https://webshop.schachermayer.com/cat...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud můžu, ráda se připojím do diskuze, máme ten samý problém. V
Odpovědět
Profilova fotka
@vendyh to jsem ráda, že nejsem sama. Už půl roku bydlíme a nastal čas tyhle nedostatky doplnit. Ještě bych chtěla i nějaký drátěný program, ve skřínkách je všechno takové neústavné, prostě něco, co by např. dózičky s moukou atd. trochu drželo a tak.
Odpovědět
@marriet1 @vendyh ....odmítla jsem dát dva tři tisíce za příborník od Blumu .... tak jsem koupila v ikei ... o 5 cm byl delší, než bylo potřeba, tak sme jej zařízli a funkci plní tak, jako ten drahý od Blumu ... řez je v šuplíku vzadu, tudíž i při plném otevření šuplíku se příborník "tváří", jak kdyby tam patřil odjakživa ... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje fakt? protože mi někdo řekl, že do klasických kuchyní ikea nesedí, tak jsem myslela, že je spíš jiná hloubka. Tak to je fajn, zajdu kouknout, moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje Taky jsme na to o víkendu koukali v Ikee, jenže my máme máme ten problém, že šuplík je širší. dneska nám montují kuchyni, tak to pak ještě na místě proměřím a budu vymýšlet možnosti.
Odpovědět
@marriet1 ... ano, upravovali jsme hloubku o 5 cm :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?