Připojení myčky

Řešíme připojení myčky ,v kuchyni máme slepý roh,žádná dvířka.Z jedné strany bude myčka,vedle myčky dřez a z druhé strany od rohu jsou šuplíky.Stolař nechce zásuvku pro myčku za dřezem,chce abychom ji udělali v tom slepém rohu na druhou stranu od myčky,jenže nevím jak se tam dostane elektrikář na přípojení. Máte to tak někdo?Má vestavná myčka na konci přívodní šňůry zástrčku nebo se to montuje na pevno?
Odpovědět
To je celé nesmysl. Do slepého rohu si dejte rohovou skříňku. Proč dělat slepý roh? Okrádáte se o místo. Zásuvka na myčku pak určitě musí být ve dřezové skříñce.
Odpovědět
Profilova fotka
@lireli Zásuvka na myčku by měla být vždy v dřezové skřínce, pokud je slepý roh tak bych dřezovou skříňku vyřízla aby se mohlo k vodě / a nejlepsi by bylo vodu "pretahnout" do dřezové skřiňky. Jinak nesouhlasim ze slepý roh je nesmysl. - pokud chces mít přehled co mas ve skrince tak vysuvy jsou praktičtější než rohova skřiňka bez nejakeho mechanismu.
Odpovědět
Pokud tomu dobře rozumím, tak slepý roh je roh úplně bez skříňky. A to dělat je dle mne nesmysl. Radši bych tam dal rohovou skříňku s výsuvy. Někdy to samozřejmě nejde. Třeba kvůli stoupačce. Myčka má normálně zástrčku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?