Profily na dvířkách v kombinaci s úchytkami a praktičnost v otvírání

Profilova fotka
Ahoj všem, aktuálně čekáme na kalkulaci kuchyné od truhláře, ležíme mi však v žaludku jedno naše rozhodnutí ... Nechali jsme spodní skříňky s vyfrézovananými profily do dvířek, horní skříňky + lednici ale budou mít úchytky. Má to tady někdo takto řešené, případné by mohl poskytnou fotky jak to vypadá v reálu? Údajně se horní skříňky a lednici špatně s vyfrézovaným profilem otvírají? Jaký z toho máte pocit vy, co to takto máte? Vážně je to nepraktické nebo je to pouze o zvyku? Když nad tím přemýšlím, bojím se, že to bude vypadat blbě .... Díky předem za případné rady.
Odpovědět
Mám v celé kuchyni jen zapustene-vyfrezovane uchytky a vše se otevírá dobře, bez problémů.
Odpovědět
Ahoj, také jsme se toho báli, protože jsme od spousty lidí měli takovou odezvu, ale většinou šlo o lidi, kteří to sami nemají řešeno takto a šli rovnou do úchytkové alternativy. Nám to truhlář také říkal, ale byla to od něj spíš taková poznámka, abychom poté nemohli protestovat. Sám nám říkal, že si na to člověk zvykne a poté mu vůbec nepřijde, že to jde těžce. Jediný problém nám říkal a to, že to neotevřou malé děti, že těm to jde opravdu hůř, ale na druhou stranu, dětem stejně každý vše podává, protože do polic v lednici nedostanou. Kuchyň máme v procesu, tak nemůžeme říct zkušenosti, každopádně jsme volili zafrézované úchytky všude. Nijak extra bychom se toho nebáli :-)
Odpovědět
Třeba mi vyloženě kvůli dětem jdeme čistě do úchytek, taky se nám to řešení víc líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@mitoma @zaplik1 Díky za odpovědi, nakonec si necháváme nacenit kuchyň kompletně s profily. Uvidíme, případně změníme na celoúchytkovou. Nicméně žádné řešení mezi asi hledat nebudeme, přijde mi to jako nesmysl. @skunkos Díky za odpověď, nás děti naštěstí při rozhodování netrápí :-) , spíš mi šlo o tu vzhledovou stránku celé té kuchyně v případě půl na půl ...
Odpovědět
@denisa_vys my zase kvůli dětem uchytky nechtěli jelikož v bytě byl kvůli nim často nějaký úraz. Stejně si malý vše otevře sám, kam teda dosáhne
Odpovědět
@denisa_vys máme kombinaci-mám kuchyni v albu-vysoké skříňky s mafly, jinak bez. S tou lednicí to je individuální-některé lednice jsou těžko otevřít i s madlem, některé úplně lehce.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bezuchytkovou kuchyň, pouze na lednici a potravinové skříni mám dlouhá madla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych dala dnes bezúchytkovou kuchyň, to pucování kolem úchytek je hrozné. Dřív jsem měla kuchyň u našich s profilovanýma dvířkama a také už bych to nedala, musela sem to drhnout v tom frézování kartáčkem na zuby, dnes už se snažím si všecko absolutně zjednodušit, i tak je toho uklízení hromada.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?