Prosím o zhodnocení nabídky

Ahoj budu ráda za vaše připomínky k návrhu kuchyně.Myčka bude prohozená s dřezem.Barvu šedé bych chtěla světlejší.Cena téměř 200 000 Kč bez spotřebičů,nevím jestli to není moc.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@roomca Nám nacenily kuchyň do tvaru U rozměr 3,5x3,5x1,9m horní i dolní skřínky bez spotřebičů, pouze jedna nabídka s vestavěnou myčkou za cca 160000,- kč ,oresi a kuchyně lípa.
Odpovědět
@jarin1 oresi má dcera a měli hrozné problémy,špatně namontovali a pořád reklamovali
Odpovědět
půdorys kuchyně
Odpovědět
Profilova fotka
@roomca Tak trochu rozměrově podobné jako ta naše, jasný plán mám jiný než to nechat dělat firmu tak si ji sám zhotovím,pouze nechám nařezat lamino v dřevoobchodě. My jsme chtěli vidět jak to vypadá a taky mít nějaký odhad ceny.Ale i tak těch 200000,- kč my přijde dost ale záleží jaký jste si vybrali dekor a jaké kování, tam to asi pak naskáče ta cena.
Odpovědět
je to lak, závěsy Blum Clip Top Blumotion s plynulým dobržděním, zásuvky Blum Antaro
Odpovědět
@roomca Myčku s dřezem bych neprohazovala. Mám kuchyň víceméně podobně jako v návrhu, nejvíce využívám pracovní plochu vpravo od dřezu. Plus - častěji stojím u této plochy, než myjí nádobí. A koukám tak z okna. Další věcí je pak to, že baterie před oknem může vadit jeho otvírání...U nas cena před 8 lety 80000,- obyčejné lamino, i dvířka, Blum taky nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
@roomca :-) jj mycku urcite prohod - jaky material?
Odpovědět
@verunky čeho?
Odpovědět
@anitia @anitia zajímavý názor,ale mám stach že myčka bude pootevřená překážet
Odpovědět
Profilova fotka
@roomca mame podobny rozmer, jen tvar L a cena u truhlare byla bez spotrebicu 130t vcetne dvirek z masivu a atypickych skrinek na lednici a troubu
Odpovědět
@roomca ty ji míváš nějak víc pootevřenou? Já jen lehce a nezavazi. Mám tu bez panelu. Já mám uskladněné i nádobí kolem indukce, takže se jen sehnu, vytáhnu nádobí, rovnou dávám do šuplíku, horních skříněk. Nepotřebuji ty další kroky k tomu...plochu nad ní využívám fakt maximálně. Umyji, nakrájím, dám vařit. Tu větší plochu na té části vlevo od dřezu (do prostoru) využívám jen při pečení cukroví, kynuteho... kuchyň mám asi v albu.
Odpovědět
@roomca Blum obecně hodně drahý. Ale i tak je to dost navíc ještě bez spotřebičů. Ale jak píšou ostatní záleží na dekoru, materiálu a kování.
Odpovědět
Článek se načítá
@anitia asi na tom něco bude,otevřenou jí mám jen když domyje,ale v paneláku jí mám na konci linky,mám sporák ihned dřez potom skříňka a pak myčka a nemám s tím problém i když vím,že jeto špatně
Odpovědět
@ales_hracek šla bych i do levnější varianty jen nevím kde a taky na čem ušetřit?Co jsem si nechala udělat kalkulaci tak třeba Smart vyšel ještě dráž což se divím.
Odpovědět
Profilova fotka
@roomca no z čeho jsou dvířka kvůli ceně :-)
Odpovědět
no právě z laku,nevím jestli tohle je hlavní nejdražší položka,chtěla bych někde ušetřit,ale nevím úplně na čem.Rozpis ceny kuchyně je dlouhý takže se v něm téměř nevyznám
Odpovědět
Mi se návrh líbí. Myčku bych nepřehazovala, mám to stejně - jsem pravák a tedy nádobí ze dřezu dávám pravou rukou doprava 🙂 Super jsou skříňky až do stropu. A co se týká ceny - nepříjde mi až tak přemrštěná. Já mám kuchyň menší, taktéž v laku, bezúchytkovou, kování Blum a cena od stolaře před 3 lety byla 136 tisíc bez spotřebičů.
Odpovědět
@nikra_ a od jaké firmy?Přijde mi teda větší
Odpovědět
@nikra_ jo už vím asi od truhláře
Odpovědět
@roomca tak já ji nijak extra po domyti neotviram. Většinou ji pouštím večer, otvírám až ráno, kdy ji vytahujeme. Přes den ji mám nedovřenou, na škvíru. Kdo by ji měl vyrobit, kde ji máš naceněnou? Nějaké studio?
Odpovědět
U kuchyně vašich rozměrů bych si představovala cenu okolo 150-170 000, včetně montáže. My máme velmi podobné rozměry jako vy, ale ne lak(folie) a je od Oresi, kování Blum. Za 89000 bez montáže. Ovšem kvalitativní rozdíl mezi vaší a mojí je na první pohled patrný. Hodně dělají s cenou kromě lakovaných dvířek šuplíkové plnovýsuvy, výsuvné koše a osvětlení.
Odpovědět
Profilova fotka
@roomca Nobilia Flash - lak laminát vysoký lesk, bez spotrebicu a montaze 140tis
Odpovědět
Profilova fotka
@roomca Tak to bude ten kamen úrazu, lakovaná dvířka jsou drahá takže to tu cenu navyšuje. Ale když se vám to líbí a jsou na to finance tak bych to neřešil.Ale určitě poptejte více firem. Oresi, Macháček, sconto taky dělají a asi hodně jiných firem a klidně bych poptal truhlare.
Odpovědět
Hlavně ne ORESI....to opravdu ne...před par lety měla přítelkyně tu nejvyšší řadu a věčné reklamace a pár x posledních reklamací bylo hlavně odlepovani hran...ze všeho.Hnus velebnosti.Z tama bych si nekoupil ani uchytku od dvirek.Nobilii si chválí hodně...je to kvalitou jak Hanak.Měli jsme taky vybráno...nakonec jsme trochu ušetřili a vzali od stolare.Ale jinak bychom do Nobilie hned šli.Řekl bych že nemáme nijak velkou kuchyni v domku a budeme dávat bez spotřebičů 250.000 a to není nic extra a jen bílé leksle lamino. A žádné výmysly, žádná drahá deska...apod.
Odpovědět
@roomca U našeho truhláře by vzhledem ke zkušenostem byla minimálně o 50 000 levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám menší kuchyn, fotka i náčrt je v albu, je v akrylovém laku, dřevěná deska, cena bez DPH a spotřebičů, dřezu atd. byla 90 tis. (včetně montáže, všechno blum) Z toho deska je 10 tis. odhadem to máš určitě cca 2x větší, takže za mě je to cena za dobrou kuchyň od truhláře. při srovnání s ikeou byla ta naše na míru v laku (+to byly nejlepší dvířka co nabízeli) asi o 15-20% dražší, některé položky jsem už pak úplně nesrovnávala, truhlář mi přidal pár věcí co se ikee nedaly nasimulovat
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě taková drobnost k tomu návrhu - mě truhlář doporučil skříňky pod varnou deskou spojit do jedné veliké (měla jsem namalované 30+60 a mám 90) s tím,že ušetřím trošku za pojezdy a vnitřek je fakt super veliký. U tebe vidím stejný potenciál 🙂. Jedna malá na oleje atd. ti zůstane vpravo mezi věží a deskou.
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel je truhlář, takže za ta léta už i já vím zhruba co a jak.... Vzhledem ke zvolenému materiálu je cena ok.
Odpovědět
@venouska děkuji za zprávu,takže asi není moc předražená je to kvalita od vyhlášeného studia samé kladné recenze.V nacenění je dřez i baterie.
Odpovědět
@verunky děkuji Veru,já to mám i s montáží dřezem a baterií.Je jedno kde bych si tuto kuchyň nechala nacenit?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?